Havada 'Öz' çekim

Dünyaca ünlü kalp cerrahı Mehmet Öz, THY ile bir anlaşma yaptı .Yolculara sağlıklı beslenme konusunda öneriler sunmaya başladı. Programın ilk çekimi de havada yapıldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Temmuz 2017 Güncelleme 25 Temmuz 2017, 01:29
Havada ’Öz’ çekim

İÇİNDEKİLER

Tüm dünyada milyonlarca kişi tarafından takip edilen ünlü kalp cerrahı Mehmet Öz'ün "The Dr. Oz Show" isimli programı Türk Hava Yolları (THY) uçaklarında yayınlanacak. Programda Öz, THY yolcularına sağlıklı beslenme ve yaşam tarzı üzerine tavsiyelerde bulunacak. Öz, Türk Hava Yolları için Sağlıklı Beslenme ve Yaşam Tarzı Üzerine "Fly Good Feel Good" projesi kapsamında ilk çekimini yaptı. THY'nin İstanbul - New York uçuşunda elinde mikrofon yolcularla konuşan Mehmet Öz, sağlıklı beslenme ve egzersiz tavsiyelerinde bulundu. Dr. Öz, bu özel uçuş deneyiminde, uçak içi eğlence sistemi üzerinden sağlıklı yaşam çağrısı yapan mesajlar ve küçük hediyelerle yaklaşık 300 yolcuya keyifli dakikalar yaşattı. Uçuş öncesinde Dr. Mehmet Öz ile bir araya gelen Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, "Dr. Öz, misafirlerimizin THY ile uçma ayrıcalığını, uçak içinde daha güçlü yaşayabilmeleri için özel bir atmosfer oluşturacak" dedi. Dr. Öz ise; "Fly Good Feel Good, yolcuların uçuş deneyimlerinin sağlık ve zindelik boyutuna eğilen etkileyici bir proje. Bu projenin, Türk Hava Yolları marka deneyimini daha da yukarılara taşıyarak, yolculara gösterilen özeni ortaya koyması açısından çok güzel bir örnek olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.


Kalp cerrahı Mehmet Öz, programın ilk çekimini yolcularla birlikte yaptı. Sağlıklı beslenme konusunda önerilerde bulundu.

■ Cevdet ÖZDEMİR