A Haber canlı yayınına çirkin saldırı

Çağlayan Adliyesi'ndeki canlı yayını sırasında A Haber'e çirkin bir saldırı gerçekleşti. "Basın özgürlüğü" kisvesi altında saldıranların tıpkı FETÖ gibi aynı eylemi gerçekleştirmeleri dikkat çekti.

Giriş Tarihi 24 Temmuz 2017, 00:00 Güncelleme 24 Temmuz 2017, 18:19
A Haber canlı yayınına çirkin saldırı

İÇİNDEKİLER

FETÖ ve PKK'nın yayın organı halşne gelen Cumhuriyet gazetesinin tutuklu yazarlarının FETÖ ve vatana ihanatten yargılandığı Çağlayan Adliyesi'ndeki canlı yayını sırasında A Haber'e çirkin bir saldırı gerçekleşti. Sözde "basın özgürlüğü" kılıfıyla saldıran eylemcilerin, A Haber yayınınına engel olması ise bu eylemin ne denli büyük bir provokasyon olduğunu gözler önüne serdi.





Haşhaşi soytarıların eylemlerine daha önce de hedef olan A Haber'e bu defa da mahkeme önündeki eylemciler saldırınca, Cumhuriyet ve FETÖ'nün kirli bağı da bir kez daha ortaya çıkmış oldu.



KADIN MUHABİRE SALDIRDILAR
Bir kadına gazeteciye FETÖ taktiği ile saldırıp bunu da "basın özgürlüğü" kisvesi adı altında yapılması büyük bir çelişki olarak yorumlandı. Saldırının Birgün, Odatv tarafından da desteklenmesi, Türkiye'de kimlerin "basın özgürlüğünü" nasıl maske olarak kullandıklarını da gösterdi. A Haber muhabirine saldırıp, canlı yayını sabote edenlere de sosyal medyada tepki yağarken, basın kuruluşlarının sessizliğine de vurgu yapıldı.


FETÖ'cü hainler böyle A Haber muhabirini böyle taciz etmişti.