Sofia’nın Efendisi!

Danslarıyla sosyal medyada binlerce beğeni alan 6 yaşındaki Erzurumlu Efe’nin ünü, Türkiye sınırlarını aştı. ‘Çitos Efe’ denilen küçük çocuğun videosunu beğenenler arasında dünyaca ünlü oyuncu Sofia Vergara da vardı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Haziran 2017 Güncelleme 29 Haziran 2017, 00:16
Sofia’nın Efendisi!

İÇİNDEKİLER

SOSYAL medyada hızla yayılan dans videolarıyla Türkiye'nin ilgisini çeken minik Efe'nin ünü, sınırları aştı. 'Çitos Efe' lakabını alan küçük çocuğun dans videosunu, dünyaca tanınan Kolombiyalı oyuncu, Sofia Vergara, Twitter hesabından paylaştı. Henüz 6 yaşında olan ve Erzurum'da yaşayan Efe'nin videoları, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Kıvırcık saçları ve konuşmasıyla dikkat çeken minik çocuğun videoları kısa sürede binlerce beğeni aldı. Videolar arasında en popüler olanı, kendisine çirkin denilmesine sinirlenen Efe'nin daha sonra "Hele Benim Güzelliğime Bakın" diyerek sergilediği danstı.

DÜNYAYI SALLADI!
Çitos Efe'nin Ramazan Bayramı'nda paylaşılan damat oyunu videosu ise deyim yerindeyse tüm dünyaya yayıldı! Ünü sınırları aşan Efe'nin videosunu beğenen isimler arasında dünyaca ünlü Kolombiyalı oyuncu ve sunucu Sofia Vergara da vardı. Vergara, Efe'nin hem eğlendiği hem de eğlendirdiği dans videosuna kayıtsız kalmadı. Videoyu beğenen Vergara, 9,2 milyon takipçisi olan Twitter hesabında paylaştı. Videonunu altına başka Türkler olmak üzere dünyanın dört bir yanından sosyal medya kullanıcısı yorum yağdırdı.


Dünyanın en güzel kadınları arasında olan 44 yaşındaki Sofia Vergara, birçok kez Emmy ve Altın Küre'ye aday isimler arasında gösterildi. Vergara, "Modern Family" dizisindeki Gloria rolüyle dikkat çekmişti.

DADAŞ FENOMEN
Efe, sosyal medyadaki dans videolarıyla bir anda ünlendi. Videodaki enerjisi herkesi mest etti. Başta Twitter ve Instagram olmak üzere videoları, 200 binden fazla kişi beğendi.