Taciz isyanı!

Diyarbakır’da 6 yaşındaki bir kız çocuğunun tacize uğradığı iddia edildi. Sokaklara çıkan vatandaşlar ise isyan etti. Ancak gerçek herkesi şaşkına çevirdi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Haziran 2017 Güncelleme 27 Haziran 2017, 00:38
Taciz isyanı!

İÇİNDEKİLER

Diyarbakır Merkez Bağlar İlçesi Yunus Emre Mahallesi Nükhet Coşkun Caddesi'nde bulunan Kazım Karabekir Ortaokulu bahçesinde 6 yaşındaki kız çocuğunun cinsel tacize uğradığı iddia edildi. Gece yarısına kadar yüzlerce vatandaş, okul önünde polis ile karşı karşıya geldi. Ekipler, kalabalığı biber gazıyla müdahale ederek dağıtmak zorunda kaldı. Olay ile ilgili polis ekipleri okulun içerisindeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Şok bir gerçeğe ulaşıldı. Küçük yaştaki kız çocuğuna cinsel taciz iddiaları dedikodu çıktı. Görüntülerde 8 yaşındaki bir kız çocuğunun akşam saatlerinde 11 yaşındaki 2 erkek çocuğuyla birlikte Kazım Karabekir Okulu'nun bahçesine girdiği, cinsel içerikli herhangi bir durumun yaşanmadığı tespit edildi. Bu çocukların birlikte Oyun oynamasına kızan bir kişinin ise mahallede, küçük yaştaki bir kıza taciz yaşandığını söyleyerek, halkın sokağa dökülmesine neden olduğunu ortaya çıktı..

60'LIK SAPIK TUTUKLANDI
Öte yandan bir diğer taciz skandalı da 19 Haziran'da Aydın'da meydana geldi. Annesinden ayrı olan babası Mustafa A. ile yaşayan 9 yaşındaki ilkokul öğrencisi M.A.'ya, bisikletinin tekerini şişirtmek istedi. Çiftçilik yapan komşuları M.K. ise kendisine yardım edeceğini söyledi. Küçük kızı evine davet etti. Burada odaya kapatıp elle taciz etti. M.A. ise yaşadığı korkunç olayı annesine söyledi. Şikayet üzerine yakalan sapık adliyeye sevk edildi. Adliyedeki ifadesinde, "Taciz etmedim. Bisikletin tekerini şişirmek isterken yanlışlıkla kolum değdi" dedi. Ancak cezaevine gönderildi. Pedagog eşliğinde ifadesine başvurulan M.A.'nın ise "Babama söyleseydim. O amcayı öldürür, hapse girerdi" dediği öğrenildi.