Talihsiz talihli!

Piyango zengini İskoçyalı Jane Park, Türkiye’de ‘Brezilya poposu’ yaptırdı. Anestezi alerjisi nedeniyle yüzü tanınmaz hale geldi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Haziran 2017 Güncelleme 26 Haziran 2017, 00:00
Talihsiz talihli!

İÇİNDEKİLER

Jane Park, 17 yaşındayken İngiltere'de Avrupa piyangosu EuroMillions'ı kazandı. Parasını estetik operasyonlara harcayan genç kadın gündemden düşmedi. Estetiği takıntı haline getiren Instagram yıldızı, İstanbul'da ünlülerin gittiği bir klinikten randevu aldı. Edinburgh'te yaşayan Park, 'Brezilya poposu' yani kalça büyütme operasyonu için için geçen hafta İstanbul'a geldi. Kalçasını büyüttürdü. Ancak bir süre sonra yüzü şişmeye başladı. Anesteziye alerjik tepki verenJane Park'ın gözleri ve dudakları şişti. Doktorlar tanınmaz hale gelen Park'a, sakin olmasını ve şişliğin bir süre sonra ineceğini söyledi.


Jane Park daha önce de göğüs büyütme operasyonu için 4 bin euro harcadığını söylemişti.

PARA SAÇIYOR
Ülkesine döner dönmez yüzünün fotoğrafını çekip Instagram hesabından paylaşan genç kadının bir arkadaşı, "Jane geçen hafta Türkiye'ye uçtu ve ünlülerin gittiği lüks bir klinikte operasyon geçirdi. Fakat geri döndükten sonra paniklemeye başladı. Anestezi nedeniyle yüzü aşırı derecede şişmişti" dedi. Park, 17 yaşında EuroMillions'ı kazanan en genç Britanyalı olmasıyla tanınıyor. Genç kadın bugüne dek, piyangodan kazandığı 1 milyon sterlinin (4.4 milyon TL) yaklaşık 50 bin sterlinlik (220 bin TL) kısmını estetik cerrahiye harcadı. Bir zamanlar gönüllülere destek veren bir kuruluşta asistan olarak çalışan Jane büyük ödülü kaptıktan sonra, "Bu piyango yaşam tarzımı değiştirecek ama beni değiştireceğini sanmıyorum" demişti.