Yurtta kriz!

Bonzai kullananlar, patır patır dökülüyor... İstanbul, Bursa, Antalya ve Samsun’da uyuşturucu krizine giren gençlerin ibretlik halleri yürek burktu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Haziran 2017 Güncelleme 24 Haziran 2017, 00:00
Yurtta kriz!

İÇİNDEKİLER

Uyuşturucu illeti tüm yurdu sardı. Gençliğin hayatını karartan ve kullanımı giderek artan 'bonzai', İstanbul, Bursa, Antalya ve Samsun'da korkunç yüzünü gösterdi. Beylikdüzü'nde 2 genç bonzai kullandı. Bir köprünün merdivenlerinde sızıp kaldı. Vatandaşlar bağımlı gençlerin arasından geçmek zorunda kaldı. Bazıları tedirgin olurken, bazıları ise duruma tepki gösterdi. Özellikle merdivenleri kullanan çocuklu kadınların çekinerek indiği görüldü. Bir süre sonra kendilerine gelen gençler, bölgeden uzaklaştı.

KOMAYA GİRDİ
Bursa'da yine sentetik uyuşturucu kullanan genç, vatandaşların bakışları arasında komaya girerek, yere yığıldı. Çevredekiler kimliği öğrenilemeyen gencin yüzüne ve başına su dökerek ayıltmaya çalıştı. Kısa sürede olay yerine giden sağlık ekibi, bağımlıyı hastaneye kaldırdı.

KENDİNİ YERE ATTI
Antalya'da da Balıkçıoğlu Caddesi üzerindeki esnaf, yerde yatan genci görünce durumu polise bildirdi. Ekipler, kaldırıma oturan gence su verdi. Görevliler tarafından kaldırılan genç bir anda kendini yere attı. 'Bonzai' kullandığı anlaşılan ve isminin Ali olduğu öğrenilen kişi de hastanede tedavi altına alındı.

DİREKSİYONDA UYUDU
Samsun'da ise polise, park halinde bulunan bir aracın şoförünün direksiyon başında uyuduğu ihbarı yapıldı. Ekipler bölgeye gitti. 37 yaşındami S.D.'yi uyararak araçtan inmesini istedi. 'Bonzai' kullandığı belirlenen sürücü, naylona sarılı uyuşturucuyu alarak kaçmak istedi. Ancak kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Karakola götürüldü.



SAMSUN
Uyuşturucunun etkisinde olan S.D. naylona sarılı 'bonzai' yi alarak kaçmaya çalıştı. Kısa süreli bir kovalamaca yaşandı. Genç adam, gözaltına alındı.



BURSA
Sokak ortasında komaya giren genç adamın yardımına çevredeki vatandaşlar koştu.