Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bedelli askerlik yorumu

Yüz binlerce bedelli askerlik bekleyen genci heyecanlandıran açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan geldi.

Giriş Tarihi 11 Haziran 2017, 00:00 Güncelleme 11 Haziran 2017, 15:02
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan bedelli askerlik yorumu

İÇİNDEKİLER

Başbakan Binali Yıldırım ve Milli Savunma Bakanı Işık bedelli askerlik için "Gündemimizde yok" açıklaması yaptılar. Cumhurbaşkanı Erdoğan durumun farkında olduğunu konuyu Başbakan Binali Yıldırım'la konuşalım değerlendireceğini söyledi.

HÜKÜMET "GÜNDEMİMİZDE YOK" DİYOR AMA...

Bedelli askerlik gündeme yeniden BBP Genel Başkanı Mustafa Destici tarafından getirilmişti... SMA hastaları için kaynak olması amacıyla bu teklifi yapmıştı Destici.

Ancak Destici'nin bu bedelli teklifine hükümetten olumsuz yanıt buldu.

Önceki gün TRT'de Başbakan Binali Yıldırım'a sorulduğunda ""Yok böyle bir şey, programımızda gündemimizde yok" dedi. Bu açıklamadan günler önce Milli Savunma Bakanı Fikri Işık da "gündemimizde yok" demişti...



ERDOĞAN'DAN BEDELLİ BEKLEYENLERİ HEYECANLANDIRAN AÇIKLAMA
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki gün AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın iftarındaydı... AK Parti İstanbul İl Kadın Kolu Kurucu Üyesi Selma Yazıcı iftar sırasında Erdoğan'a "Bedelli askerlik" konusunu sordu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanıtı ise hiç de olumsuz değil. "Söz vermeyeyim ama durumunun farkındayım. Binali Bey'le konuşalım değerlendirme yapalım. Gerekirse gündeme alırız" diyor.,

Selma Yazıcı, Cumhurbaşkanı'na "Bunu böyle yazayım mı?" diyor o da "Yaz" diye onaylıyor.

İşte Yazıcının milyonlarca "bedelli" bekleyen gence müjde olacak o twitter mesajları...

.