Ekrem Dümenli!

Teröristbaşı Gülen ile çetesi, ahlaksızlıkta sınır tanımadı. Onlar arasında Askeri Casusluk kumpası da vardı. Davanın gizli tanığı olan Zaman, hainlerin tüm pisliğini ortaya çıkardı: ABD’ye kaçan Ekrem Dumanlı, bana Zaman gazetesinin özel bir arşivi bulunduğunu anlattı. Burada birçok kişinin cinsel içerikli görüntülerinin yer aldığını açıkladı. Vakti geldiğinde bu görüntüleri yayacaklardı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Mayıs 2017 Güncelleme 26 Mayıs 2017, 01:47
Ekrem Dümenli!

İÇİNDEKİLER

Halka kurşunlar yağdıran hainler, tuzakta sınır tanımadı. FETÖ'cüler, sahte delillerle soruşturmalar açtı. "Ergenekon", "Balyoz", "Şike" ve "Askeri Casusluk" gibi kumpaslar hazırladı. Pensilvanya'daki malikanesinde saklanan teröristbaşı Fetullah Gülen ve çetesi, kirli tuzaklar için her şeyi yaptı. Askeri casusluk kumpası da bunların arasında yer aldı. Kumpasların altından ABD'ye kaçan kapatılan Zaman gazetesi yayın yönetmeni Ekrem Dumanlı çıktı. Buna göre FETÖ, 4 yıl önce İzmir merkezli "Askeri Casusluk" kumpasına imza attı. Örgüte biat etmeyen komutanlara, hayat kadınlarıyla tuzak hazırladı. Sonra onlara "devletin gizli bilgilerini sızdırmak" suçundan dava açtı. Bu yüzden yüzlerce asker yıllarca hapis yattı. FETÖ'nün kumpasları ortaya çıkınca askerler serbest bırakıldı. Bu kez kumpası yapanlar yargılanmaya başlandı. 43'ü tutuklu, 23'ü firari 102 sanık, casusluk davasında hakim karşısına çıktı. "Zaman" adlı gizli tanık, Ekrem Dumanlı ile çetesinin ipliğini pazara çıkardı. Örgütün cinsel içerikli şantaj kasetlerini, Zaman gazetesinin İstanbul'daki merkez binasında sakladığını anlattı. Gizli tanık Zaman, şu açıklamaları yaptı: "FETÖ, TSK'da örgüte karşı olan askerleri tasfiye ediyordu. Öncelikle FETÖ üyesi olmayan askeri personel, örgüte kazandırılmaya çalışılıyordu. Ancak bu kişi hala örgütün karşısında bir tavır sergiliyorsa makam ve mevki vaadinde bulunuluyordu.

DİNLEDİLER VE GÖRÜNTÜLEDİLER
Personelin bu yöntemle ele geçirilememesi halinde rüşvet yolu deneniyordu. Örgüt legal ve illegal yollarla askerlerin özel bilgilerini arşivliyordu. Bu fişlemeler devletin istihbarat birimlerinde görev yapan FETÖ mensupları aracılığıyla elde ediliyordu. FETÖ, üst düzey teknik sistemleri kullanarak takip yapabilen, dinleme, izleme ve görüntü alabilen cihazları almıştı. Bu cihazlarla elde edilen bilgiler Gülen'in talimatı ile bir havuza aktarılıyordu. Ekrem Dumanlı, benim de bulunduğum bir ortamda, Zaman gazetesinin özel bir arşivinin olduğunu, bu arşivin özel olarak korunduğunu, üç katlı bir binada bulunduğunu söyledi. Arşivde birçok kişinin cinsel ilişkilerinin kayıtlarının olduğunu ama Zaman gazetesinin ve örgüt televizyonlarının bunları yayınlayamayacağını belirtti. Bunları zamanı geldiğinde izi bulunamayan internet sitelerinden servis edeceklerdi."

Dosya'da gizli tanık ifadelerinden biri de Gülen'in firari kalemşörü Tuncay Opçin'le ilgiliydi. Söz konusu gizli tanık, cinsel içerikli tuzakların bizzat Tuncay Opçin aracılığıyla yürütüldüğünü söyledi. Gizli tanığın Opçin'le ilgili ifadeleri şöyleydi: "Opçin, aracılığı ile subay ve astsubaylara aralarında Ruslar'ın da bulunduğu yabancı kadın temin edildi ve askerlerin gizli görüntüleri çekildi. Daha sonra da bu görüntülerle askerlere şantaj yapıldı..."