K'ödül'üğe bak

Hakkında yakalama emri bulunan Can Dündar, Almanya’ya kaçtı. Her fırsatta Türkiye’yi karaladı. Almanlar'dan bunun karşılığında 10 bin euroluk ödül aldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Mayıs 2017 Güncelleme 25 Mayıs 2017, 02:01
K’ödül’üğe bak

İÇİNDEKİLER

Almanya, Türkiye'yi karşısına adı, FETÖ-PKK ve DHKP-C'yi bağrına bastı. FETÖ'nün firari savcıları Zekeriya Öz ve Celal Kara, Almanya'ya sığındı. Berlin, firarileri iade etmeyeceğini açıkladı. Almanya'nın kanatları altına giren bir diğer isim ise MİT TIR'ları kumpasını manşete taşıyan Cumhuriyet Gazetesi'nin eski Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar'dı. Hakkında yakalama kararı bulunan Can Dündar, kaçtığı Almanya'da her fırsatta Türkiye'yi karaladı. Almanya, sırtını sıvazladığı Can Dündar'ı koruması altına aldı. Yurt dışında yazdığı yazılar ve verdiği röportajlarla Türkiye'yi hedef alan Dündar, Türk düşmanları tarafından paylaşılamadı. Bunun karşılığında Almanya'da ödül üstüne ödül aldı.

'KAHRAMAN' DEDİ
Firari Dündar yine ödül için sahneye çıktı. Almanya'da Sosyal Demokrat Parti (SPD) Genel Merkezi'nde düzenlenen ödül töreninde skandal anlar yaşandı. 10 bin euro değerindeki Gustav Heinemann Ödülü'ne layık görülen Dündar, sevinçten ne yapacağını şaşırdı. SPD Genel Başkanı Martin Schulz, Dündar'ın ödülü, "düşünce özgürlüğü" için gösterdiği cesaretten dolayı aldığını açıkladı. Schulz, Türkiye'yi kötüleyen Can Dündar için "Benim gözümde bir kahraman" ifadesini kullandı.

10 bin euroluk ödülü alan Dündar, herkesi öpücüklere boğdu!