'Pess'ketbol

ABD Basketbol Ligi NBA’de oynayan FETÖ’cü Enes Kanter, Türk pasaportu iptal edildiği için Romanya’da gözaltına alındı. Amerikan Dışişleri hemen düğmeye bastı. Teröristbaşı Gülen’in elemanını kurtarmak için ortalığı ayağa kaldırdı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Mayıs 2017 Güncelleme 22 Mayıs 2017, 00:32
’Pess’ketbol

İÇİNDEKİLER

Enes Kanter, Pensilvanya'daki ininde saklanan teröristbaşı Gülen'e hizmette sınır tanımadı. Türk milletine ve seçilmiş Cumhurbaşkanı'na hakaretler yağdırdı. Önceki gün ise küfürler ettiği ülkesinin pasaportu ile Romanya'nın başkenti Bükreş'e girmeye çalıştı. Ancak pasaportu iptal edildiği için gözaltına alındı... FETÖ elebaşısını Türkiye'ye iade etmeyen ABD, Kanter için de ortalığı ayağa kaldırdı. New York Times gazetesine göre, Kanter'in serbest bırakılmasını sağlamak için ABD Dışişleri Bakanlığı hemen düğmeye bastı. ABD Dışişleri, FETÖ'cü basketçiyi gözaltından kurtarmak için Romanya yönetimi ile bizzat temas sağladı. Hatta ABD'nin Bükreş Büyükelçisi, bu konuda gerekli görüşmeleri yaptı. Bu gelişmeden sonra Kanter, serbest bırakıldı. Ardından İngiltere'nin başkenti Londra'ya geçiş yaptı. Öte yandan TAKVİM'in edindiği bilgilere göre Kanter, FETÖ etkinliği için Romanya'daydı. Kanter, teröristbaşı Gülen'e yakınlığıyla bilinen bir okulun basket takımına destek vermek için soluğu Bükreş'te aldı. Amacı bu okulda okuyan çocuklarla bir araya gelip bir organizasyon yapmaktı!



Kanter, 15 Temmuz'dan önce "Tüm kainata duyurulur! Yaz Tarih: Assanız da, kesseniz de, öldürseniz de, vallahi, billahi, tallahi, ne Hocaefendi'yi ne de bu Hizmet'i bırakıyorum" şeklinde Tweet attı. Hatta teröristbaşının soyadını aldı. FETÖ firarileri Hakan Şükür, Zekeriya Öz ve Celal Kara'nın da yanından ayrılmadı.

Enes Kanter, basketbol oynamak yerine FETÖ'nün militanlığını yaptı. Hatta NBA'e transferinde Paralel Yapı'nın bizzat devreye girdiği ortaya çıktı.