Kongreye gitti!

Kılıçdaroğlu, CHP’den yükselen “Olağanüstü kongreyi topla” çağrılarını yanlış anladı! Gitti, Bursa’daki Sokak Hayvanları Kongresi’ne katıldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Mayıs 2017 Güncelleme 14 Mayıs 2017, 01:43
Kongreye gitti!

İÇİNDEKİLER

Kemal Kılıçdaroğlu tam 8 kez seçim kaybetti. Eleştirileri önemsemedi. En son yaşanan 16 Nisan hezimeti ise CHP'lileri isyan ettirdi. Kongre çağrıları yükseldi.
Bütün Türkiye, CHP kongresinin ne zaman toplanacağına kilitlendi. Kemal Bey ise kalktı, alay eder gibi Bursa'daki "Sokak Hayvanlarının Refahı" kongresine gitti.
Ancak CHP lideri, direndi. Muhaliflere "Hepinizi kapının önüne koyarım" diye sopa gösterdi. Hatta milletvekili Fikri Sağlar'ı ihraç istemiyle disipline sevk etti.
"Hayvan davranış problemlerini" değerlendirdi. "Bizim bu konularda eksiğimiz olabilir. Eleştirileri de saygıyla karşılarım" dedi. Herkesi şoke etti.

SANDIKTA NEDEN YENİLDİK ÇALIŞTAYI
Kılıçdaroğlu, siyasi eleştirilere kulaklarını kapadı. 16 Nisan referandumunda CHP'nin neden yenildiğini anlamak için üniversite hocalarını topladı.
Bursa'daki "Referandum Analiz Çalıştayı" basına kapalı yapıldı. 3 gün sürecek toplantıdan çıkacak sonuçların rapor halinde CHP'ye sunulacağı açıklandı.