Halayına cevap

ABD ile Avrupa, terör örgütü PKK’ya silah yağdırdı. TSK ise yurt içinde ve dışında teröristlere göz açtırmadı. Kato’daki PKK inleri dağıtıldı. Bölge halkı rahat bir nefes aldı. Dağın eteklerinde 3 gün 3 gece süren bir düğün yapıldı. Halaya giren vatandaşlar, kan lobisine en büyük tokadı attı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Mayıs 2017 Güncelleme 12 Mayıs 2017, 01:28
Halayına cevap

İÇİNDEKİLER

Türkiye, terör örgütü PKK'ya ve uzantılarına göz açtırmadı. Türk jetleri, yurt içi ve yurt dışında yapılan operasyonlarla kalleş yuvalarına bombalar yağdırdı. Türkiye'nin müttefiki ABD ise terör konusunda ikiyüzlü davrandı. Teröristlere kol kanat geren Pentagon, "DEAŞ" ile mücadele bahanesiyle PKK'nın Suriye kolu YPG'ye silah yardımı yaptı. Teröre kucak açan ABD gibi Avrupa ülkeleri de YPG'yi saraylarda ağırladı! Ankara, dışardan desteklenen PKK'nın bel kemiğini kırdı. Geçtiğimiz günlede TSK, Irak'ın kuzeyindeki Sincar Dağı ve Suriye'nin Karakoçak Dağı'ndaki terör yuvalarını ortadan kaldırdı. Bu gelişmenin ardından terör sevici ülkeler, öldürülen teröristler için ağladı! Operasyonlar ise durmadı. Yurt içindeki terör harekatlarında, teröristler ağır darbeler aldı. Şırnak Beştüşşebap'ta bulunan Kato Dağı'nda teröristlere hava destekli operasyonlar yapıldı.

BU MUTLULUĞU KİMSE BOZAMAZ
22 günden bu yana süren operasyonlarda, kalleşlerin inlerine ulaşıldı. TSK'nın bölgede yaptığı operasyonlar sayesinde, bölge halkı rahat bir nefes alıp halaya karıştı. Kato Dağı'nda askeri helikopterler güvenliği sağlamak için havalanırken, dağın etekleri ise 3 gün 3 gece süren bir aşiret düğününün mutluluğuyla yankılandı. Kato Dağı, AK Parti İlçe Başkanı Kamil Durmuş'un oğlu Rıdvan ile Berivan Dereli'nin düğününe ev sahipliği yaptı. Davetliler, teröre inat uzun halay kuyrukları oluşturarak genç çiftin mutluluğuna renk kattı. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı düğünde geline 1 kilo altın takı takılırken, 235 bin lira para toplandı.



Durmuş ve Dereli ailesinin yakınları, terörden temizlenen Kato Dağı'nın eteğinde halaya girdi. "Birliğimizi bütünlüğümüzü kimse bozamaz" dedi.