Yalancı Piri

Avrupa Parlamentosu Türkiye Raportörü Kati Piri ile HDP’liler “Sur’da 200 sivil öldü” dedi! Ancak istihbarat birimleri terör lobisinin bu yalanını gözler önüne serdi! “Sivil” denilen teröristlerin hem PKK hem de YPG saflarında cirit attığı tespit edildi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Mayıs 2017 Güncelleme 05 Mayıs 2017, 01:42
Yalancı Piri

İÇİNDEKİLER

Terör örgütü PKK, sözde öz yönetim adı altında Kandil'den ve Suriye'den gelerek HDP'li belediyelerin de desteği ile Doğu ve Güneydoğu'daki kentlerde hendekler kazdı. Bombayla tuzaklanmış barikatlar kurarak kentleri yakıp yıktı. Bordo bereliler, jandarma ve polis özel harekât timlerinin PKK'lı teröristlerden temizlediği yerlerden biri de Diyarbakır'dı. HDP'liler ve o dönemde Sur'u ziyaret eden Avrupa Parlamentosu Türkiye Raportörü Kati Piri, Sur'da 200'den fazla sivilin öldüğü yalanını attı. Sur'la ilgili istihbarat birimlerinin hazırladığı rapor ise Piri ile kankalarının bu yalanını ortaya çıkarttı.


Diyarbakır eski belediye başkanı Gültan Kışanak, belediye ambulansını terör örgütünün hizmetine verdi.

KIŞANAK'TAN AMBULANS!
Raporda, "sivil" denilen bazı teröristlerin Kandil'de PKK, Suriye'de ise YPG saflarında çekilmiş fotoğrafları yer aldı. Teröristlerin hendek kazmak için geldikleri Sur sokaklarında ise sivil kıyafetlerle çekilmiş fotoğrafları da vardı. Ayrıca Sur'da 103 gün süren operasyonlarda 400 hendeğin kapatıldığı, bombalarla tuzaklanmış 226 barikatın kaldırıldığı, 360 el yapımı patlayıcı ve mayının imha edildiğide vurgulandı. Operasyonlarda 271 PKK'lı terörist Avrupa Parlamentosu Türkiye Raportörü Kati Piri ile HDP'liler "Sur'da 200 sivil öldü" dedi! Ancak istihbarat birimleri terör lobisinin bu yalanını gözler önüne serdi! "Sivil" denilen teröristlerin hem PKK hem de YPG saflarında cirit attığı tespit edildi... etkisiz hale getirilirken, 71 güvenlik görevlisinin şehit olduğu bildirildi. Raporda etkisiz hale getirilen teröristlerden Reber kod adlı Ahmet Gökalp'in cenazesinin dönemin HDP'li Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak'ın verdiği ambulansla taşındığı da fotoğraflarla yer aldı.


Sırrıberk ARSLAN