Korkak siyaset

CHP’nin önemli isimlerinden Fikri Sağlar, Kemal Kılıçdaroğlu’na tepki gösterdi: Şimdiye kadar gördüğüm o ki, biz korkak bir siyasetin içerisindeyiz. Kan değişimi gerekiyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Nisan 2017 Güncelleme 25 Nisan 2017, 02:07
Korkak siyaset

İÇİNDEKİLER

CHP'de, referandumun ardından genel başkan ve parti yönetimine tepkiler yüksek sesle dile getirilmeye başlandı. Parti içi muhalefetin etkili isimlerinden Mersin Milletvekili ve PM üyesi Fikri Sağlar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve parti yönetimini, RS FM'de katıldığı bir yayında eleştiri bombardımanına tuttu.


PM'DE KONUŞACAK
Parti yönetimine bayrak açan Sağlar şunları söyledi: Bu yönetimle gitmez, gitmediğini zaten kendileri de, toplum da biliyor. Bugünkü kadrolarla bu iş yürümüyor görünen o. Kamuoyunu yönlendiren bir kaç kişinin lafına uyarak onlarla gidiliyor. Mesela 'Sine-i millete dönelim mi, dönmeyelim mi' tartışması gündeme getirildi, birisi dönelim diyor, diğeri hayır diyor. Cesaretten önce bir kararlılık gerekiyor. Şimdiye kadar gördüğüm o ki, biz korkak bir siyasetin içerisindeyiz... Sağlar kapalı grup toplantısında konuşmadığını ancak bugün yapılacak olan PM toplantısında ise eleştirilerini net şekilde dile getireceğini söyledi.