Türkiye şahane

Avrupa’nın aşağılık kan ve terör çağrısı kendi topraklarında bile ses getirmedi. Türkiye’ye gelmeye devam eden Avrupalı turistler “Bize ‘Türkiye tehlikeli’ diyorlar. Oysa burası şahane” dediler

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Nisan 2017 Güncelleme 23 Nisan 2017, 00:00
Türkiye şahane

İÇİNDEKİLER

Geçen yıl Muğla'daki limanlara yüzbinlerce turist getiren kruvaziyerler bu yıl da Türkiye'ye gelmeye başladı. Marmaris, Kuşadası gibi limanlara uğrayan "Yüzen oteller" ile ülkemize gelen turistler Avrupa'da yapılan karalama haberlerine inanmadıklarını ve Türkiye'yi sevdiklerini söyledi.

GELMEYE DEVAM EDECEĞİZ
Kimisi denizin tadını çıkaran kimisi ise kendisini alışverişe veren Belçika, Hollanda, İtalya, Almanya gibi ülkelerden gelen turistler "Ülkelerimizde Türkiye'nin tehlikeli olduğunu söylüyorlar ancak Avrupa'daki şehirlerin daha güvenilir olduğunu kimse iddia edemez" diye konuştu. Fransa'dan üçüncü kez Türkiye'ye tatile gelen Marienne Humbold, "Türkiye'nin birçok yerinde tatil yaptım. Avrupa'da ne yazık ki 'Ülkede tehlike var' diyorlar ama gördüğünüz gibi hiçbir şey yok. Türkiye tatil için tercih ettiğim ülkelerin başında gelmeye devam edecek" diye konuştu.