AK Parti'den son 10 günde 10 hamle

Referandumda geri sayım başladı. Büyükşehirlere ağırlık verilecek. Sosyal medya aktif olarak kullanılacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Nisan 2017 Güncelleme 06 Nisan 2017, 01:04
AK Parti’den son 10 günde 10 hamle

İÇİNDEKİLER

AK Parti sahadaki çalışmalara hız verdi. Son 10 günü çok yoğun bir propaganda yaparak geçirmeyi hedefleyen AK Parti, öncelikli olarak büyükşehirlere ağırlık verecek. Son 10 günde sosyal medya aktif olarak kullanılacak, STK'larla daha yoğun toplantılar düzenleyecek.

16 Nisan'da gerçekleştirilecek referandumda son viraja girildi. AK Parti tam kadro sahada çalışmalarını sürdürürken, Başbakan Binali Yıldırım teşkilata, gece gündüz çalışma talimatı verdi. AK Parti 10 gün boyunca Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin neler getireceğine her seçmene ulaşarak anlatmayı hedefliyor. Paketteki maddeleri herkesimden vatandaşın anlaması için gerek bilbordlarda gerek ise sosyal medya üzerinden tek cümlelik maddenin özünü anlatacak reklam kampanyalarına ağırlık verilecek. Kararsız ve hayır oylarının önde olduğu illere daha da yoğunlaşılacak. Kararsız vatandaşın kafasındaki soru işaretleri giderilmeye çalışılacak. Bu süreçte Başbakan Binali Yıldırım bir yandan meydanlarda olacak diğer yandan ise TV programlarına ağırlık verecek. Miting yapılan her ile yeni proje müjdeleri verilecek. Eski vekil ve yeni vekiller son hafta sahada 7 gün 24 saat çalışmalarını aralıksız sürdürecek. Vatandaşlar yeni sitemle ilgili soruları için AK Parti Genel Merkezi'ni arayabilecek.

Sivil toplum örgütleriyle gerçekleştirilen toplantıların sayısı artırılacak. Kadınlarla ve gençlerle soru- cevapların yapılacağı ev, salon toplantılarına ağırlık verilecek. Sosyal medya aktif olarak kullanılacak. Sosyal medya kullanılırken konunun özünün dağılmaması için polemiklere girilmeyecek.

EDA IŞIK