Önce soydular sonra vurdular

Cem Atalmış, ev almak için anlaştığı Deniz ve Mehmet Tekin tarafından dolandırıldı. 160 bin TL’sini kaptırdı. Daha sonra da işkenceye uğradı. Talihsiz adamın cesedi ormanlık alanda çıktı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Mart 2017 Güncelleme 31 Mart 2017, 00:00
Önce soydular sonra vurdular

İÇİNDEKİLER

Dolandırıcılar bu kez sınırı aştı! Kan donduran olay Adana'nın Karaisalı İlçesi'nde yaşandı. Oto kiralama işi yapan Cem Atalmış, ev almak için araştırma yaptı. Fayans ustası Mehmet ve Deniz Tekin ile ucuz ev almak için anlaştı. İkiliye farklı tarihlerde toplam 160 bin lira aktardı. Ancak evi teslim alamadı. Sözünü tutmayan ikili, Atalmış'a 'Sana başka bir daire verelim' dedi. Teklifi kabul eden Atalmış, 21 Mart günü eşi Esma Atalmış'a, "Ev almak için şartları görüşmeye gidiyorum" diyerek evden çıktı. Ancak kendisinden bir daha haber alınamadı. Kocasına ulaşamayan kadın, polise kayıp başvurusu yaptı. Emniyet güçleri, Atalmış'ın cep telefonu görüşmelerini incelemeye aldı. En son Deniz Tekin'le konuştuğu anlaşıldı.

'SOPAYLA İŞKENCE YAPTIK'
Soruşturmayı derinleştiren ekipler, Atalmış'ın ev almak için Mehmet ve Deniz Tekin Tekin ile görüşme yaptığını saptadı. Şüphelilerden Deniz Tekin, İstanbul Silivri'de yakalandı. Sorguya alınan zanlı, ifadesinde Cem Atalmış'ı işkence yaparak öldürdüklerini anlattı! Atalmış'ın kendilerine ev satın almak için 160 bin lira verdiğini belirten katil, "Biz ne evi ne de parasını verebildik O da bizden parasını isteyip durdu. Arkadaşımla birlikte plan yapıp onun otomobiliyle, konuşmak için Salbaş tarafına geldik. Burada biraz konuştuktan sonra yine parayı isteyince sopa ile işkence yapıp dana sonrada iki el ateş edip öldürdükten sonra ormanlık alana gömdük" ifadelerini kullandı. Bunun üzerine caninin verdiği adreste kazı çalışması yapıldı. Cem Atalmış'ın cesedine ulaşıldı. Öte yandan zanlılardan Deniz Tekin'i yakalamak için çalışmalar yoğunlaştırıldı.