KAN bağı!

Bayram ziyaretinden dönerken eşinin yanında kurşunlanan Barış Kösa’nın katillerine mübebet hapis istendi. Kösa’nın kız kardeşi 19 yaşındaki Büşra’nın da Reina katlimanında hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Mart 2017 Güncelleme 24 Mart 2017, 00:00
KAN bağı!

İÇİNDEKİLER

Bursa'da iki kardeşin hazin sonu bir aileyi perişan etti. Mustafakemalpaşa İlçesi'nde, geçen yıl Kurban Bayramı'nın ilk günü olan 12 Eylül 2016 tarihinde meydana gelen olay şöyle gelişti; ilçede oto alım satımı yapan 25 yaşındaki Barış Kösa, arkadaşı S.K.'yı "Bana 5 bin lira vereceksin. Yoksa sizi yaşatmam. Etek giydirir, Yalıntaş'ta öyle gezdiririm" diyerek tehdit ettiği Ali Artuk'la tartıştı. Artuk olayın ardından bayram ziyaretine giden Barış Kösa ile eşi Eda'nın (20) içinde bulunduğu lüks otomobile pompalı tüfekle ateş açtı.

ÖFKEDEN GÖZÜ DÖNDÜ
Kanlı pusu sonrası delik deşik olan araç, bir kafeye çarparak durabildi. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Barış Kösa hayatını kaybetti. Polis olay sonrası Ali Artuk ve kendisine yardım eden Kürşat Gürsel'i gözaltına aldı. Mahkemeye çıkartılan zanlılar tutuklandı. Cinayet ile ilgili savcılık soruşturması tamamlandı. Sanıklar hakkında, 'kasten adam öldürmek' suçundan müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı. 2 sanık nisan ayında hakim karşısına çıkacak. Bu arada Barış Kösa'nın kız kardeşi olan 19 yaşındaki Büşra'nın da yılbaşı gecesi İstanbul'daki ünlü eğlence merkezi Reina'ya yapılan terör saldırısında yaşamını yitirdiği ortaya çıktı. Büşra Kösa, İstanbul'da düzenlenen tören ile toprağa verilmişti.


Lüks otomobil mezarı oldu.