Terör örgütü PKK da 'hayır' için seferber oldu!

PKK, FETÖ ve CHP ile omuz omuza vererek 16 Nisan'daki anayasa referandumu çalışmalarından "hayır" sonucu çıkması için üstü kapalı bir şekilde tehdit içerikli mesajlar vermeye devam ediyor. Hendek ihanetinden sonra bölge halkından büyük tokat yiyen eli kanlı hainler, 16 Nisan'daki "hayır" hayallerinin suya düşmemesi için her yolu deniyor...

Giriş Tarihi 23 Mart 2017, 00:00 Güncelleme 23 Mart 2017, 16:45
Terör örgütü PKK da ’hayır’ için seferber oldu!

İÇİNDEKİLER

Türkiye, 16 Nisan'da yapılacak referanduma hazırlanırken siyasi partiler çalışmalarına devam ediyor. AK Parti ve MHP 'evet' oyları için çalışırken, CHP ve HDP aynı safta 'hayır' oyları için çalışıyor. 'Hayır' blokuna katılan terör örgütü PKK da, sonuçlara etki etmek için bölgede insanlara baskı yapıyor.

Yapılan son anketlerde; 'evet' oylarının önde gitmesinden endişe eden 'hayır' bloku, üst üste açıklamalar yapıyor.

TERÖR ÖRGÜTÜ PKK'YI 'EVET' KORKUSU SARDI!
Terör örgütü PKK'nın şehir yapılanması KCK, Nevruz Bayramı kutlamalarına ilişkin küstahça bir açıklama açıklamaya imza attı. Hendek ihanetinden sonra büyük bir hezimete uğraya eli kanlı katiller, "2017 Nevruzunda yıkım planı çökertilmiştir. Kürdistan'dan başlamak üzere Evet'in kaybettiği ve 'Hayır'ın kazanacağı bir rüzgâr yaratılmıştır." hayal mahsülü sözleriyle örgüt militanlarına moral aşılama ve üstü kapalı bir şekilde bölge hakına tehdit yoluyla hayır mesajı yollamaya çalıştı.

TERÖRİSTBAŞI BAYIK'TAN BÖLGE HALKINA HAKARET
Terörist Cemil Bayık da bir konuşmasında referandumda "Evet" oyu vereceklerle sandık başına gitmeme eğiliminde olan Kürt seçmenlere hakaretler yağdırdı. Doğu ve Güneydoğu'daki bazı il ve ilçelerde teröristleri etkisiz hale getirilmesi ve vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması için gerçekleştirilen Huzur Operasyonları'nı Kürt halkına yönelik operasyonlarmış gibi yansıtmaya çalışan eli kanlı terörist Cemil Bayık, referandumda "Evet" çıkmasının PKK'nın sonu olacağını da itiraf etti.