Oslo durmuyorlar

Teröristbaşı Gülen’in elemanları karanlık lobiye umut bağladı! Norveç’te aralarında asker ve diplomatların da bulunduğu 89 FETÖ’cü iltica başvurusu yaptı! Bunlardan 5’inin talebinin kabul edildiği açıklandı. Böylece hem kaçaklar hem de aileleri oturma ve çalışma hakkı kazandı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Mart 2017 Güncelleme 23 Mart 2017, 01:59
Oslo durmuyorlar

İÇİNDEKİLER

Batı işi gücü bıraktı. Türkiye'yi hedef aldı. Türk bakanların gurbetçilerle buluşmasını engellemek için her türlü hainliği yaptı. Ancak terör örgütleri PKK, DHKP-C ve FETÖ'yü korumaya aldı! Bunun son örneği Norveç'te yaşandı. Norveç'te aralarında asker ve diplomatların bulunduğu 89 FETÖ'cü ülkeye iltica başvurusu yaptı. Söz konusu FETÖ'cüler, başkent Oslo'ya gidip sığınma istediklerini anlattı. Bunlardan 5'inin başvurusunun kabul edildiği açıklandı. Söz konusu kişilerin 4 subay ile bir askeri ateşe olduğu vurgulandı. Firari FETÖ'cülerin avukatı Kjell M. Brygfjeld, bu haberi doğruladı. Böylece hem firari subaylar hem de aileleri, Norveç'te yaşama ve iş bulma hakkı kazandı. Söz konusu kişilerin başkent Oslo'ya yakın bir noktadaki balıkçı kasabasında kaldıkları ortaya çıktı. Ancak güvenlik gerekçesiyle bu kasabanın adı açıklanmadı.

RÖPORTAJ BİLE YAPMIŞLARDI
Bu arada sığınma isteyen FETÖ'cüler, daha önce Norveç gazetesi VG'ye konuşup Türkiye'yi karaladı. Haddini aşıp ülkesine nankörlük yaptı. VG'ye konuşan bir asker, "TSK'dan ihraç edildim. Bu nedenle pasaportum iptal oldu. Geri dönersem hemen gözaltına alınacağım. İşkence altında yalan ifade vermeye zorlanabilirim. Türk hapishanelerinde insanlar bilinmeyen sebeplerden ölüyor. Arkadaşım havalimanındaki pasaport kontrolünde gözaltına alındı. Hâlâ hapiste..." şeklinde ihanet dolu iftiralar kullandı. Ayrıca sadece Norveç değil Almanya da FETÖ'cülere kucak açtı. Almanya'nın Rheinland-Pfalz Eyaleti'nin Kaiserslautern kenti yakınlarındaki Ramstein'de bulunan NATO Üssü de FETÖ'cülerin başka bir durağıydı. Üste görevli olan ve FETÖ'nün darbe girişimi kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan Türk askerleri, Almanya'ya sığınmak için kolları sıvadı! 30-40 askerin Almanya'ya iltica başvurusu yaptığı açıklandı. Bu askerlerin özel lojmanlarda kaldığı saptandı.

KOMŞU HİZMETİ!
Norveç FETÖ'cülere sığınma izni verdi. Yunanistan da hainleri bilgilendirdi! Darbeci askerler dün yoğun güvenlik önlemleri altında gözaltında tutuldukları polis merkezinden Atina Temyiz Mahkemesi'ne (Efeteio) götürüldü. Darbeci askerler ve avukatları, Yunan savcı tarafından Türkiye'nin sunduğu yeni iade talebi hakkında bilgilendirildi. İade talebinde, iki yeni suçlama bulunduğu ifade edildi. Öte yandan, darbeci askerlerin 7'sinin sığınma başvurularına ilişkin mülakatlarının tamamlandığı ve sonucun ilerleyen dönemde açıklanmasının beklendiği bildirildi.


39 ÜLKE ONAY VERDİ
Avrupa, FETÖ'cü hainlere kucak açtı. Şimdiye kadar 39 Avrupa ülkesi darbecilerin sığınma talebini kabul etti. Norveç'in oturum izni verdiği FETÖ'cüler ise Oslo'daki bir balıkçı kasabasına yerleşti.