Alman vakıfları tam bir Türkiye düşmanı çıktı!

Gurbetçilerin referandum öncesinde bilgilendirilmesini amaçlayan etkinlikleri yasaklayan, bakanların etkinliklere katılımlarını hukuk dışı şekilde engelleyen Almanya’nın Türkiye’de gerçekleşen ‘hayır’ kampanyalarına ‘sponsor’ olduğu ortaya çıktı.

Giriş Tarihi 23 Mart 2017, 00:00 Güncelleme 23 Mart 2017, 11:00
Alman vakıfları tam bir Türkiye düşmanı çıktı!

İÇİNDEKİLER

Türkiye'de yıkıcı ve bölücü tüm faaliyetlere destek sağlayan Alman Vakıflarının hayır propagandasının yapıldığı toplantılara ev sahipliği yaptığı belirlendi.

"100 YILLIK YATIRIM BOŞA GİDER" İTİRAFI
Türkiye'de terör örgütü PKK ve diğer tüm yasa dışı faaliyetlere destek veren Alman Vakıfları bu kez de kirli bir şekilde 'Hayır' propagandası adı altında milletin seçtiği iradeye savaş açmış durumda. Alman Conrad Adenauer Vafkı Başkanı Hans Gert Pöttering'in "Tüm imkanlarımızı hayır çıkması için seferber edin, deşifre olmaktan korkmayın. Eğer referandumda hayır çıkmazsa Erdoğan zaten bizi Türkiye'de barındırmaz, 100 yıldır yaptığımız tüm yatırımlar boşa gider" şeklinde açıklamasının ardından hayır kampanyalarına hız veren Friedrich Naumann Vakfı'nın Mart ayının başında ev sahipliği yaptığı toplantıda, 16 Nisan Anayasa Değişikliği Referandumu öncesinde 'hayır' propagandası yapıldı.

3 Mart 2017 günü gerçekleştirilen toplantıya; önceki gün tutuklanan ve "felix dzerjinski" ismiyle kullandığı ileri sürülen sahte hesap üzerinden İslam dinine ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a küfreden Ali Gül'ün de konuşmacı olarak katıldığı bildirildi.

Tutuklanmanın ardından ise CHP ve Alman Vakıfları küfürbaz Gül'e sahip çıkarak, nefret suçu işleyen kişiyi söz konusu kişiyi aklamaya çalıştılar.

İSTİHBARATA HİZMET EDİYORLAR
Türkiye Cumhuriyeti'nin Bakanlarını Almanya'ya sokmayan Alman Devleti Türkiye'de Alman istihbaratına bağlı olduğu bilinen vakıflar aracılığıyla hâlâ faaliyet yürütüyor olması tepki çekiyor. Vakıf görünüm adı altında Türkiye'de hareket alanı kazanan vakıfların, milli irade karşıtı muhalefeti fonlayıp beslemesi, Alman Vakıfları tehlikesini bir kez daha gündeme getirdi.

KAYNAK: YENİ AKİT