Tacizci Avı!

İzmir Kiraz’da önce amcasının ardından da mahalledeki erkeklerin tacizine uğrayan 13 yaşındaki kız çocuğu hamile kaldı. Skandal küçük kızın karnı büyüyünce patladı. Bakanlık, tacizci avını başlattı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Mart 2017 Güncelleme 23 Mart 2017, 00:00
Tacizci Avı!

İÇİNDEKİLER

Herkesin kanını donduran olay İzmir'in Kiraz ilçesinde yaşandı. 13 yaşındaki M.A.'nın 8 aylık hamile olduğunun belirlenmesiyle skandal patlak verdi. Bugüne kadar bu ilçede küçük yaştaki kız çocuklarının para karşılığı satıldığı haberleriyle şoke olanlar, yaşanan son olayın ardından, "Bu kadarına da pes artık" demekten kendini alamadı. Utanç veren olayın kahramanı küçük kız, ilk şoku 2 yıl önce amcasının taciziyle yaşadı. Durumu babaaannesine anlattı. Şikayet üzerine amca 15 gün tutuklu kaldıktan sonra serbest bırakıldı. Devlet, küçük kızı koruma altına almak yerine ailesine iade etti. Bu olayın duyulmasının üzerinden çok geçmemişti ki, mahalledeki şoför O.S. küçük kıza musallat oldu.

UTANÇ TESTİ
Sapık tacizciler arasına son olarak sütçü Y.K. da katıldı. Geçtiğimiz günlerde rahatsızlanınca hamile olduğu ortaya çıkan M.A. bebeğin babasının sütçü Y.K. olduğunu iddia etti. Gözyaşları arasında yaşadıklarını anlatan küçük kıza ailesi yine sahip çıkmadı. Baba ve babaanne "Bebeğini doğurup eve gelsin, çocuğu istemeyiz" derken, olaya savcılık el attı. Bebek doğduktan sonra DNA testi ile babasının belirlenmesine karar verildi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı da devreye girdi. Bakanlık tarafından görevlendirilen bir ekip Kiraz'da tacizci avı başlattı. Çocuklarla birebir görüşen yetkililer, onlara 'çocuk haklarını ve cinsel tacizin' ne olduğunu anlattı. Sessiz kalmamaları gerektiğini dile getirdi. Öte yandan bölgede, son aylarda 18 yaş altı 100 kız çocuğundan 95'inin doğum yaptığı iddia edildi.