İt is Hollanda

Hollanda, kan lobisine hizmette sınır tanımadı! Türkiye düşmanı PKK'ya, FETÖ'ye kucak açtı! Ancak bakanlarımızın gurbetçilerle buluşmasını yasaklamaya çalıştı! Üstüne üstlük vatandaşlarımızı hedef aldı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Mart 2017 Güncelleme 13 Mart 2017, 02:06
İt is Hollanda

İÇİNDEKİLER

Avrupa, Türkiye'ye saldırmak için her türlü kalleşliği düzenledi. Eli kanlı hainlerin cirit atmasına izin verdi. PKK'dan, FETÖ'den desteğini esirgemedi! Ancak teröristlere kucak açan Batı, Türkiye aleyhinde çalışmaya girişti. Avrupa'ya giden bakanlarımız, insan hakkını ağzından düşürmeyen Batı'nın hedefi haline geldi. Hollanda da önce Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun uçağının iniş yapmasına izin vermedi! Ardından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın Rotterdam'daki Türkiye Konsolosluğu'na girişini engelledi. Bakan Kaya, Hollanda polisinin müdahalesine rağmen direndi. Gurbetçiler de kendisine desteğe gitti. Bu sırada Hollanda polisi itlerini salıverdi. Atlı polisler, Türk vatandaşlarını ezdi. Polis, köpekleriyle gurbetçilerimize saldırı düzenledi. Yüzlerce Türk vatandaş kanlar içinde yere serildi. Hüseyin Kurt da yaralanan gurbetçilerimizden biriydi.

ABİME VE BANA COPU İNDİRDİLER...
Hollanda polisi, köpeğiyle Kurt'a saldırı düzenledi. Köpek, dişlerini Kurt'un bacağına geçirdi. Talihsiz genç yere serildi. Ölümden dönen Kurt, o anları TAKVİM'e anlatarak Avrupa'nın hain yüzünü bir kez daha gösterdi: "Bakanımıza yapılan saygısızlığı duyunca yerimizde duramadık. Ailecek konsolosluk önüne gittik. Abim Halil İbrahim, kalabalık içinde öne geçti. Bu sırada polis cop vurup abimi geriye fırlattı. Ardından bana copu indirdiler. Yüzüstü yere düştüm. Yerdeyken Hollanda polisi köpekle üzerime saldırdı. Köpek, baldırımdan ısırdı. Kanlar içinde kaldım. 20 dakika ambulans bekledim. Bu sırada polis beni yaralı halde gözaltına almak istedi. Ancak doktor 'Durumu kötü' deyince beni bıraktılar. OHAL'e karşı geldiği için hakkımda soruşturma açılacak. Ama bunlar bizi yıldıramaz..."


* Hollanda polisi köpeklerle gurbetçilere saldırdı. Onlar arasında Hüseyin Kurt da vardı. Trabzonlu genç o anları söyle anlattı. "Beni yaralı halde gözaltına almak istediler. Dakikalarca yerde ambulans bekledim..."

YALAN DÜNYA
Hollanda basını, kendi polisini değil Türkiye'yi suçladı! Gurbetçiler hakkında yalan haberler yayınladı. NOS adlı yayın kuruluşu, internet sitesinden yaptığı haberde, "Rotterdam'da ayaklanma... Polis memurları yaralandı ve gözaltılar var" ifadelerini kullandı. Hollanda'nın saldırısı, dünya basınında da geniş yankı uyandırdı. Ancak dünyanın ana akım medyası olarak değerlendirilen yayın kurumları, olayları 16 Nisan Anayasa Referandumu üzerinden anlatarak algı operasyonu yaptı. Amerikan CNN'de Türkiye'deki referanduma vurgu yapılarak, gerginliğin kaynağı Türkiye'ymiş gibi anlatıldı. "Türkiye'nin referandumu: Hollanda Türk bakanı sınır dışı etti, çatışma çıktı" başlığını atan İngiliz BBC, Rotterdam'daki protestoları "clash" (çatışma) şeklinde yorumladı. Alman Die Zeit "Toplantı krizi büyüyor" başlığıyla çıktı. Gazete "Hollanda, Türk bakanı sınır dışı etti ve göstericilere tazyikli su sıktı. Türkiye misilleme yapacağını duyurdu" diye yazdı. Fransız LE MONDE ise "Hollanda ile Türkiye arasındaki diplomatik kriz kötüleşiyor" ifadesini kullandı.

12 VATANDAŞIMIZI TUTUKLADILAR
Rotterdam polisi, gurbetçilerimize acımadı. Canilerin müdahalesi sonrasında 7 kişinin yaralandığı ve 12 kişinin tutuklandığı açıklandı. Ancak görgü tanıkları, yaralı sayısının çok daha fazla olduğunu anlattı. Hatta bazı yaralıların yoğun bakımda olduğu açıklandı.


* Hollanda polisinin copları sonucu bir vatandaşımızın sırtı bu hale geldi.


* TÜRKÜN TEKMESİ!
Rotterdam polisi, Türkler'e acımadı. Ancak vatandaşlarımızın sabrı taştı. Bir gurbetçi var gücüyle polise tekmeyi attı. Copuna sarılan polis, neye uğradığını şaşırdı!


*
Atlı polis, protestolara katılan bir vatandaşımıza işte böyle müdahale etti.

MEVLÜT YÜKSEL