Sahtekar alemi!

Dolandırıcılar, vatandaşın cep telefonuna sardı. Milyonlarca lirayı cebe attı. 15 ilde 8 ayrı şebeke yakalandı. Tutuklanan çete lideri Cuma Arslan’ın ise eğlence görüntüleri ortaya çıktı. Arkadaşlarını toplayan sahtekar, milletin parasıyla alem yapıp göbek attı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Mart 2017 Güncelleme 09 Mart 2017, 00:00
Sahtekar alemi!

İÇİNDEKİLER

Dolandırıcılar insanların telefonlarına dadandı. Kendilerini sahte polis ve savcı olarak tanıttı. Birçok insanının canını yaktı. Geçtiğimiz haftalarda ise emniyet güçleri son zamanların en geniş kapsamlı operasyonunu yaptı. 15 ilde 46 kişi yakalandı. Adana'ya götürülen zanlılardan 19'u tutuklandı. Diğerleri serbest bırakıldı.

'KONTÖR CUMA'
Şanlıurfa'da yakalan ve tutuklanan şebeke lideri Cuma Arslan'ın cep telefonundan ise şoke eden görüntüler ortaya çıktı. Arslan'ın dolandırıcılıktan cebe indirdiği paralarla alem yaptığı anlaşıldı. 5 arkadaşıyla alkol alıp eğlenen sahtekar, göbek atıp oynadı. Arkadaşları da Cuma Arslan'a 'Dolandırıcılık kralı' ve 'Kontör Cuma' diye seslenerek alkış tuttu. Bir kişi de elindeki çatalı mikrofon gibi uzatıp 'Cuma Bey çok dürüstsünüz. Neler söyleyeceksiniz' dedi. Ayakta durmakta zorluk çeken Arslan ise "Biz vatandaşın donunu bile alırız" deyip kahkaha attı.