Canlı skandal!

TAKViM, firari Can Dündar ’ın yerini tespit etti. Almanya’nın maskesini indirdi. Çılgına dönen Merkel yönetimi ise bu habere destek veren Alman gazeteci Martin Lejeune ’ye 865 euro ceza kesti, hapisle tehdit etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Mart 2017 Güncelleme 04 Mart 2017, 03:27
Canlı skandal!

İÇİNDEKİLER

Almanya'nın "Basın Özgürlüğü" palavrası lafta kaldı. Türk medyası ve siyasiler hakkında yasak üstüne yasak kararı alındı. TAKVİM'in haberleri ise işte bu çifte standardı kanıtladı.

Vatana ihanetten yargılanan Can Dündar'la ilgili haberimiz, Almanlar'ı çıldırttı. Haber Müdürümüz Mevlüt Yüksel'e eşlik eden gazeteci Martin Lejeune, kendi ülkesinde kıskaca alındı.

Firari Dündar'ın avukatı Martin Würfel, Lejeune'ye skandal bir mektup yolladı. 865 euro istediği yetmezmiş gibi "Hapse attırırım" tehdidini savurmaktan da kaçınmadı.

Ülkesinin ikiyüzlülüğüne isyan eden Lejeune, yaşadığı baskıyı şöyle anlattı: Sadece gazetecilik yaptım. Türk düşmanı olmadığım için beni yıldırmaya çalışıyorlar!

* İşinden atılan Alman gazeteci Martin Lejeune, yakın dostu Mevlüt Yüksel'i Berlin'de yalnız bırakmadı. Çekilen görüntüler, TAKVİM'in yanı sıra aHaber'deki Yaz-Boz programında da yayınlandı. Almanya bu yüzden Lejeune'ye ağır fatura çıkardı.