"Almanya Türkleri korkutmak için her yolu deniyor"

Giriş Tarihi 23 Şubat 2017, 00:00 Güncelleme 24 Şubat 2017, 00:26
Almanya Türkleri korkutmak için her yolu deniyor

İÇİNDEKİLER

A Haber'de yayınlanan Arka Plan programında Avrupa Parlamentosu eski milletvekili Ozan Ceyhun birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu:

♦ Cami İmamına diyor ki sen teröristleri ihbar ediyorsun bir casussun. Bu ne demektir o cemaatede aynı suçlamayı yapıyor hatta camiye giden cemaatide, cami derneğinide suçlamış oluyor. Bunlar özünde çok ustaca bir plan insanlar kokutulmaya çalışılıyor. Örneğin Binali Yıldırım Başbakanımız Cumartesi günü Oberhausen'daydı, Dışisleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu Cuma günü Köln'deydi bu toplantılar olmasın diye ne numaralar yapıldı ne üst düzey politikacılar devreye girdi.


♦ Bakın Almanya'nın Adalet Bakanı Heiko Maas Sosyal Demokrat bir politikacı Saarland'dan geliyor orada Başbakan'dı ben onun için seçim kampanyası için çalışmıştım geçmişte ve bu Adalet Bakanı çıktı Başbakanımızın toplantılarına laf etti, Dışişleri bakanımızdan rahatsız oldu şimdi kıyamet kopuyor.

♦ Duymuşlar bir yerlerden Cumhurbaşkanımız Erdoğan gelecekmiş hangi gün gelecek ne zaman gelecek bilinmiyor ama şuan Bild gazetesi, Focus dergisi herkes kıyameti koparıyor. Manşet Atıyorlar panik ortamı yaratıldı özellikle Almanya'da yaşayan Türkleri ürkütmek, korkutmak ve Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklemerini engellemek için.