Erdoğan: Ey kaymakam sen kendini ne sanıyorsun?

Cumhurbaşkanı Erdoğan 35. Muhtarlar Toplantısı'nda yaptığı konuşmada bir gaziden gelen şikayeti paylaştı. Erdoğan, "Bu gece bir gazimizi aradım. Gazimiz evraklarını gönderiyor ama işleme alınmıyor veya ağırdan alınıyor. Ey Kaymakam sen kendini ne sanıyorsun, sen orada kalıcı mısın? O gazi kendini ne için feda etti! Bu ülke için! Eğer sen şimdi o makamda varsan o gazi sebebiyle varsın! Haddini bileceksin!" dedi.

Giriş Tarihi 19 Ocak 2017, 00:00 Güncelleme 19 Ocak 2017, 16:06
Erdoğan: Ey kaymakam sen kendini ne sanıyorsun?

İÇİNDEKİLER

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 35. Muhtarlar Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, kendisine bir gaziden gelen şikayet üzerinden ismini vermediği bir ilçenin kaymakamını sert bir dille eleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında, "Bu gece bir gazimizi aradım. Gazimiz evraklarını gönderiyor ama işleme alınmıyor veya ağırdan alınıyor. İlgili yerlere bildirdim. Ey Kaymakam sen kendini ne sanıyorsun, sen orada kalıcımısın? O gazi kendini ne için feda etti! Bu ülke için! Eğer sen şimdi o makamda varsan o gazi sebebiyle varsın! Haddini bileceksin! Haddini bilmediğin zaman da sana haddini bildirirler! Bunu da bileceksin!" dedi.