CHP’yi topa tuttu

MHP lideri Bahçeli: CHP ve yanında hizalanmış kaos ittifakı, akla hayale gelmedik senaryolarla milletin kaderine sahip çıkma hakkını gasp etmeye kalkıştılar

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Ocak 2017 Güncelleme 17 Ocak 2017, 01:23
CHP’yi topa tuttu

İÇİNDEKİLER

Cumhurbaşkanlığı sistemini öngören anayasa değişikliği teklifinin 2. tur oylaması öncesi CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan son hamle geldi. Kılıçdaroğlu, MHP lideri Bahçeli'den randevu talebinde bulundu. Yarın Bahçeli ile bir araya gelecek olan Kılıçdaroğlu'nun teklife "hayır" oyu kullanmaları için çağrıda bulunacağı öğrenildi. Dün akşam ise Bahçeli, yeni anayasa görüşmeleriyle ilgili sosyal medya hesabından çok sert açıklamalar yaptı. "CHP yönetimi, milli iradeye çıkan yolları tıkamak ve hatta kullanılamaz hale getirmek için olmadık yollara sapmıştır" ifadesini kullanan Bahçeli, "CHP ve yanında hizalanmış kaos ittifakı akla hayale gelmedik senaryolarla milletin kaderine sahip çıkma hakkını gasp etmeye kalkıştılar" diye yazdı. Bahçeli şöyle devam etti: Milli iradenin tecelligahı Meclisimiz Türkiye'nin ayak bağlarından kurtulması, sırtındaki kamburlardan uzaklaşması için devreye girmiştir.

TANKIN ÖNÜNE YATAN MİLLET
Milli Mücadele'de destan yazan aziz Türk milletine nasıl ve hangi tür hükümet etme sistemini tercih ettiğini sormanın neresi yanlıştır? 15 Temmuz'da tankın önüne yatan, gökyüzündeki darbeci uçaklara adeta pençe atan kahraman millete makus güvensizlik nasıl yorumlanmalıdır? Durumdan şikayetçi olup da bunun önlenmesi ve örselenmesi konusunda felç geçirmiş gibi hareketsiz duranlar ne anlatmaktadır? Türk milletine tarihi nitelikli ve bizzat istikbalini ilgilendiren bir konuda görüşünü sormanın neresi hatalıdır?