Can Dündar elebaşı Öcalan'la yan yana

Terör örgütleri FETÖ ve PKK adına faaliyette bulunmak suçundan hakkında yakalama kararı alınan Cumhuriyet'in eski genel yayın yönetmeni firari Can Dündar'ın PKK elebaşı Öcalan'la fotoğrafı ortaya çıktı. Yanında ise şu an Doğan medyasında yazarlık yapan Yazgülü Aldoğan ve CHP'li Şafak Pavey'in de annesi olan Ayşe Önal'ın olduğu görülüyor.

Giriş Tarihi 16 Ocak 2017, 00:00 Güncelleme 16 Ocak 2017, 15:12
Can Dündar elebaşı Öcalan’la yan yana

İÇİNDEKİLER

MİT TIR'ları savasında yargılanan, 'terör örgütü FETÖ ve PKK adına faaliyette bulunmak' suçundan hakkında gözaltı kararı alınan Cumhuriyet gazetesi eski Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar, kapatılan Özgür Gündem'in 22 Haziran'da bir günlük nöbetçi yayın yönetmenliğini yaptığı nedeniyle yargılanan gazeteci Can Dündar hakkında savunmasının alınması amacıyla yakalama kararı çıkarılmıştı. Dündar'ın firari olarak Almanya'da yaşadığı bilinirken, bugün 1994'e ait ilginç bir fotoğraf ortaya çıktı.

Suriye'de çekildiği öğrenilen fotoğrafta, Can Dündar'ın bulunduğu odadaki diğer isimler dikkatleri çekti. Terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan'ın yer aldığı karede Can Dündar, Ayşe Önal ve Yazgülü Aldoğan'ın da bulunduğu görüldü. Dündar, Aldoğan ve Önal, Öcalan'la sohbet ediyor.