Klavye teröristleri

Kan lobisi rahat durmadı. Kimi bomba kimi bilgisayar kullandı. İstanbul’daki kalleş saldırı sonrası sosyal medyada “sevinç mesajları” yayınlayan 8 terörist yakalandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Aralık 2016 Güncelleme 13 Aralık 2016, 00:16
Klavye teröristleri

İÇİNDEKİLER

Türk milleti, İstanbul'daki kalleş saldırı sonrası kenetlendi. "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" dedi. Türk milletini hedef alan hainler ise sosyal medya üzerinden de kalleşlik sergiledi. İstanbul Emniyeti'ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü PKK'nın sosyal medya üzerinden propagandasını yapan şüphelilerin yakalanması için harekete geçti. Şehitlerimize hakaret eden Berfin Kadem ile Utku Dindar adlı hainin önceki gün yakalandığı belirtildi.

CEM MUMCU ARANIYOR....
TEM Polisi'nce yürütülen çalışmalarda Faruk Akbaş, İbrahim Budak, Bayram Taşkı ve Emirhan Akbulut'un da aralarında bulunduğu 6 şüphelinin daha yakalandığı öğrenildi. Gözaltına alınan sosyal medya teröristlerinin sayısı 8'e yükselirken, bazı hesaplarla ilgili çalışmanın sürdüğü gözaltı sayısının artabileceği ifade edildi. Beşiktaş'taki kalleş saldırı sonrası terör örgütü PKK'yı görmezden gelerek devleti suçlayan CHP Gençlik Kolları Üyesi Mücahit Avcı'nın da gözaltına alındığı kaydedildi. Operasyonlar kapsamında HDP'ye de baskın düzenlendi. HDP İstanbul İl Başkanı Aysel Güzel'in de aralarında bulunduğu 7'si ilçe başkanı 22 üst düzey ismin dün gözaltına alındığı kaydedildi. Yazar Cem Mumcu hakkında da yakalama kararı verildi.

VATANDAŞ OYUNU BOZDU
PKK'nın yerli işbirlikçileri sosyal medya platformlarını kullandı. Ülkemize milletimize saldırdı. Birlik ve beraberlik duygusu ile hareket eden ve teröre karşı tek vücut olan vatandaşlar ise PKK çığırtkanlarının sosyal medya üzerinden Türkiye'ye karşı oynamaya çalıştıkları oyunu yıktı. Sağduyulu vatandaşlar kalleş saldırı sonrası terörü öven ve terör propagandası yapan yaklaşık 17 bin hesabı siber@egm.gov.tr adresi ile emniyet genel müdürlüğünün online ihbar hattına şikayet etti. Bunun üzerine söz konusu siteler kapatıldı. Hesaplar hakkında Facebook ve Twitter'la irtibata geçildi. 50'ye yakın internet sitesine erişim engellendi.

BARIŞ ŞİMŞEK