Kılıçdaroğlu'ndan kardeşi hakkında şok ifadeler

Kendisine ve CHP'li belediyeye tepki gösteren kardeşiyle ilgili konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kardeşinin müteahhitler tarafından satın alındığını ima etti.

Giriş Tarihi 09 Aralık 2016, 00:00 Güncelleme 09 Aralık 2016, 17:46
Kılıçdaroğlu’ndan kardeşi hakkında şok ifadeler

İÇİNDEKİLER

Canlı yayında soruları yanıtlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kardeşi Celal Kılıçdaroğlu ile ilgili ilk kez net konuştu. Kardeşinin Didim'deki bir müteahhit tarafından CHP'ye saldırması için parayla satın alındığını iddia eden Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

"PARAYLA İNSAN SATIN ALIP BİZE SALDIRTMANIN YOLLARI ARIYORLAR"
"Hayır, kardeşim küçük bir çocuk değil. Onun illa benim siyasi görüşümü desteklemesi zorunlu değil. Bizim Didim Belediyesi Didim'e olağanüstü hizmetler veriyor. Kıyıyı temizledi açtı. Didim'de iki tane yüksek bina var bu binaların yıkılması lazım. O binaların sahipleri parayla insan satın alıp bize saldırtmanın yollarını arıyorlar. Bu kadar açık net söylüyorum. O kişinin etrafındaki insanlara bakın göreceksiniz o müteahhitin yandaşları.

"NE SÖYLEDİĞİMİ HERKES ANLADI"
(Kardeşinize de bu insanlar tarafından para verildiğini mi söylüyorsunuz?) Benim ne söylediğimi siz de anladınız herkes de anladı."