Bir dünya gözyaşı

Hüsniye nine, yaptığı paylaşımlarla sosyal medyada fenomen haline geldi. Yaşam enerjisi ve gülen yüzüyle herkese kendini sevdirdi. Ancak geçtiğimiz gün hayatını kaybetti. Asya’dan Avrupa’ya tüm sevenleri taziye mesajları gönderdi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Eylül 2016 Güncelleme 10 Eylül 2016, 00:00
Bir dünya gözyaşı

İÇİNDEKİLER

Türkiye, sosyal ninesini kaybetti! Rize'nin Pazar İlçesi'nde yaşayan 98 yaşındaki Hüsniye Avcı, sosyal medyada ilk fotoğrafını geçtiğimiz yıl Mayıs ayında paylaştı. Torunları tarafından yapılan bu paylaşımın ardından gündem oldu. 5 çocuk sahibi Hüsniye nine, yaşam enerjisi ve gülen yüzüyle herkesin sevgilisi haline geldi. Hatta bu sevgi Türkiye sınırlarını da aştı! Fotoğraflarına dünyanın dört bir yanındaki sosyal medya kullanıcıları tarafından mesajlar yağdı.

FANATİK TRABZONSPORLU
İleri yaşına rağmen araç kullanan, bağ ve bahçe işleri ile uğraşan, türküler söyleyen Hüsniye nine, fanatik Trabzonsporlu olması ile de dikkat çekti. Fenomen ninenin vefat haberi ise yine sosyal medya üzerinden sevenleriyle paylaşıldı. Vefat haberinin altına sevenleri tarafından taziye mesajları yağdı. Hüsniye nine, dün Rize'de kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye yakınlarının yanı sıra çok sayıda seveni de katıldı. Fenomen ninenin torunu Yetiş Avcı yaptığı açıklamada "Elinden her iş geliyordu. İlginç anlarını kaydedip paylaşıyordum. Ölümü herkesi çok üzdü. ABD'den, Avrupa ve Asya'nın değişik ülkelerinden arayanlar, mesaj gönderenler çok oldu" diye konuştu.