Hipodrom defilesi

Türkiye Jokey Kulübü Longines Uluslararası Yarış Festivali’nde zafer ‘Blond Me’nin oldu. Ancak sosyetenin heyecanı ve kıyafetleri, en az yarış kadar dikkat çekti...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Eylül 2016 Güncelleme 06 Eylül 2016, 00:00
Hipodrom defilesi

İÇİNDEKİLER

İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda gerçekleştirilen festival kapsamında Longines Zarafet Ödül töreni de düzenlendi. Festivalin ikinci gününde Yonca Ebuzziya, Ali Esad Göksel, Şebnem Balkan, Longines Ortadoğu Sorumlusu Patrick Aounve, TJK Genel Müdür Yardımcısı Burak Konuk'tan oluşan jüri, davetliler arasında bulunan en zarif kadın seyirciyi seçti. Longines Zarafet Ödülü'nü kazanan Ayşegül Aksoy'a ödülünü Longines Marka Müdürü Özlem Kıroğlu Geylan ve Tuba Ünsal birlikte sundu.

MURPHY'NİN ZAFERİ
Ödül, Longines'in klasikleri arasında bulunan DolceVita koleksiyonuna ait zarif bir saat idi. İsviçreli saat üreticisi Longines ilk kez, Türkiye Jokey Kulübü tarafından düzenlenen İstanbul Longines Uluslararası Yarış Festivali'nin isim partneri ve resmi zaman tutucusu oldu. İsviçreli saat ustası Longines bu yeni ortaklığın bir parçası olarak, iki günlük at yarışı organizasyonunun en önemli yarışı olan Longines Topkapı Kupası'na adını verdi. Günün heyecanla beklenen 7. koşusunun kazananı ise Barbara Keller'ın sahibi olduğu 4 yaşındaki Blond Me ile jokeyi Oisin Murphy oldu. Uluslararası Longines Festivali'ne katılanlar arasında Tuba Ünsal, Mirgün Cabas, Emre Karayel, Sedef Avcı, Kıvanç Kasabalı, Şirin Ediger, Gülbin Simitçioğlu, Ebru Sanver, Gül Gölge Saygı, Siren Ertan, Berrin- Savni Okçu da vardı.


Sedef Avcı ve eşi Kıvanç Kasabalı, siyahbeyaz uyumlarıyla dikkat çekti.


Geçtiğimiz yıl 10 yıllık eşi Gökhan Çarmıklı'dan boşanan Siren Ertan, önceki günkü yarışlara yeni sevgilisi Ersin Kayalar ile geldi.


Çiğdem ve Faruk Bil çifti



Ayşegül Aksoy, Longines Zarafet Ödülü'ne layık görüldü.



Okan Bayülgen'in eski eşi Şirin Ediger, yarışları kızı İstanbul ve Tuba Ünsal'ın kızı Sare ile birlikte izledi.


Binicilik ve atlara olan tutkusuyla bilinen Gül Gölge Saygı da giyim tarzı ve şapkasıyla tüm bakışları üzerine topladı.

AYDIN HAMZA