Tele-yalan

Mersinli Mehmet Kas, böbreğini veren ablasına jest yapmak istedi. Televizyonda gördüğü cep telefonunu sipariş etti. Gelen kutuyu açınca şok oldu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Eylül 2016 Güncelleme 04 Eylül 2016, 00:00
Tele-yalan

İÇİNDEKİLER

Mersin'in merkez Akdeniz ilçesine bağlı Yeni Mahalle'de yaşayan 40 yaşındaki Mehmet Kas, böbreğini vererek hayata tutunmasını sağlayan ablası Saime Kas'a hediye almak istedi. Bir televizyon kanalında reklamını gördüğü ünlü bir markaya ait cep telefonunu sipariş eden ve parasını da ödeyen Kas büyük bir şok yaşadı. 100 lira ödediği telefonu 25 Ağustos 2016 tarihinde sipariş ettiğini belirten talihsiz adam, telefonun 2 Eylül'de kargoyla adresine gönderildiğini söyledi.

REKLAMI HALA EKRANDA
Paketi açtığında şok olduğunu dile getiren Kas, "Ben böbrek nakli olmuş bir insanım. Ablam bana bir böbreğini verdi. Ben de ona hediye olarak bu telefonu sipariş ettim. Telefon geldi, kutuyu açtığımda büyük bir hayal kırıklığına uğradım. Kutuda, benim sipariş ettiğim telefon yerine eski, ekranı çizilmiş, markası belli olmayan ve içinde bataryası bile bulunmayan bir telefonla karşılaştım" dedi. Televizyonda sipariş verdiği telefon numarasını defalarca aradığını ancak ulaşamadığını ifade eden Mehmet Kas, "Çünkü telefonu engellemişler. Hala utanmadan bu reklamları yapıp milleti kandırmaya çalışıyorlar. Derdimi anlattığım birçok kişinin de aynı durumda olduğunu öğrendim. Götürdüğüm telefoncu bana, 'Çocuğun eline ver oynasın" diye konuştu.