Gülen’in yağcısı!

Orkide yağlarının sahibi Ahmet Küçükbay, FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ünlü işadamının teröristbaşı Gülen için İzmir’de köşk aldığı iddia edildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Eylül 2016 Güncelleme 01 Eylül 2016, 01:56
Gülen’in yağcısı!

İÇİNDEKİLER

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ), darbe girişimi halk tarafından engellendi. FETÖ'nün finansörleri ise tek tek deşifre edildi. Bunlardan biri de Orkide yağlarının sahibi Ahmet Küçükbay idi. Ege Bölgesi'nin en ünlü işadamlarından biri olan Küçükbay, FETÖ soruşturma kapsamında gözaltına alındıktan sonra salıverildi. Bu gelişmenin ardından ünlü işadamı başka bir operasyonda tekrar gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi. Tutuklanan Küçükbay, cezaevine gönderildi. Pensilvanya'daki malikanesinde yaşayan FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in "manevi oğlum" dediği Küçükbay'ın, Gülen'in Türkiye'ye döndüğünde kalması için Bornova İlçesi'ndeki Gıraud Köşkü'nü satın aldığı iddia edildi. Gülen'in Türkiye'ye döndüğünde kalması için alınan köşk, baştan aşağıya yeniden düzenlendi. Geniş bahçeli köşkün 15 odasının yanı sıra, konuk evi, konuk salonu, fırın ve havuzunun da bulunduğu öğrenildi. Gülen'in İzmir'deki para kasası olduğu önü sürülen Küçükbay, FETÖ lideri Türkiye'ye gelmeyince bu köşkte ailesiyle beraber kaldığı kaydedildi.

KARANLIK GÖRÜŞMELER
Sık sık yurt dışına gittiği öne sürülen Ahmet Küçükbay'ın, burada örgütün üst düzey yöneticileriyle önemli görüşmeler yaptığı öğrenildi. Küçükbay, tutuklanmadan bir süre önce İzmir'de bölgesel olarak yayın yapan Kanal 35'in RTÜK tarafından frekansları iptal edilerek yayını durdurulmuştu.


*
Orkide yağlarının sahibi Ahmet Küçükbay FETÖ için köşk almış