FETÖ'cü iş adamlarından polise rüşvet teklifi!

Terör örgütü FETÖ'ye mensup iş adamları, savcılığın başlattığı paralel yapının finans ayağına yönelik operasyondan yırtmak için değişik taktiklere başvuruyor. Bazı hainler emniyetin arananlar listesinde olup olmadığını öğrenmek için yetkililere rüşvet bile öneriyormuş.

Giriş Tarihi 31 Ağustos 2016, 00:00 Güncelleme 31 Ağustos 2016, 07:29
FETÖ’cü iş adamlarından polise rüşvet teklifi!

İÇİNDEKİLER

FETÖ'cü iş adamlarının paralel yapı soruşturmasından yırtmak için görevli polislere rüşvet önerdiği ortaya çıktı. Emniyetin arananlar listesinde olup olmadığını öğrenmek isteyen bazı FETÖ'cü hainler polis teşkilatının içerisindeki bazı isimlerden tutuklanacağı bilgisini elde ederek yurt dışına kaçmanın planlarını yapmış. Fakat Fetullahçı Terör Örgütü mensuplarının bu kaçış planlarını bozan milyonlarca liralık rüşvet teklifini reddeden vatansever emniyet görevlileri olmuş.

FETÖ'CÜ İŞ ADAMLARINDAN POLİSE 1 MİLYON LİRALIK RÜŞVET TEKLİFİ
Akşam Genel Yayın Yönetmeni Murat Kelkitlioğlu, 31 Ağustos tarihli köşe yazısında polise rüşvet teklif eden o FETÖ mensubu iş adamlarıyla ilgili " Özellikle örgütün finans baronlarına yönelik operasyonlarda, kamuoyunun yakından tanıdığı birçok ismin gözaltına alınması iş dünyasını oldukça tedirgin etti. Birçok iş adamının, 'Benim örgütle bağlantım var mı?' telaşına düştüğünü öğrendim. Kendinden ve ilişkilerinden şüphe eden bu işadamları, tanıdık bir polis müdürü, yargı mensubu, bürokrasi içerisinde etkin birilerine ulaşmaya çalışıyorlar. Niyetleri 'FETÖ ile bağlantılı şirketler arasında kendi şirketleri var mı, yok mu' bunu öğrenmek. Bu bilgi için kesenin ağzını da açmışlar. Soruşturmaları yürüten yetkililere, 'ne kadar isterlerse vermeye hazırım' diye haber yolluyorlarmış. Hatta, listede isimlerinin olup olmadığını öğrenmek için 1 milyon TL vermeye hazır işadamları varmış." şeklinde dikkat çekici ifadelere yer vererek FETÖ'nün kapalı kapılar ardında sahneye konan karanlık oyununu gün yüzüne çıkardı.