Çocukları kandırdılar

Fetullahçı Terör Örgütü üyesi Hakan Şükür ve Enes Kanter’in, çocukları etkilemek için ‘abi’ evlerinde kaldıkları ortaya çıktı. Hem Şükür hem de Kanter’in, çocukları yalanlarla örgüte bağladıkları öğrenildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Ağustos 2016 Güncelleme 30 Ağustos 2016, 01:40
Çocukları kandırdılar

İÇİNDEKİLER

FETÖ'ye finansman sağladığı belirlenen Hakan Şükür ve babası Selmet Şükür'ün mal varlıklarına el konuldu. Hakan Şükür ve babası Selmet Şükür'ün tüm mal varlıklarının değerinin son bulunan taşınmazlarıyla birlikte 300 milyon TL civarında olduğu açıklandı. İşte o Hakan Şükür'ün, Pensilvanya'daki teröristbaşına beynini kiralık veren Enes Kanter'le birlikte 'Abi' evlerinde görev aldıkları ortaya çıktı. 17- 25 Aralık hükümete darbe girişiminden sonra çocuklarının geri gönderilmesini isteyen bazı ailelerle bir araya gelen Hakan Şükür ve Enes Kanter'in, daha sonra 'abi' evlerinde çocuklarla buluştuğu ve onları ikna için türlü yalan vaatlerde bulundukları öğrenildi. FETÖ'nün spordaki teröristi Enes Kanter de, aynı şekilde öğrencileri ikna etmek için yalanlarla dolu bir dünya vaat ettiği öğrenildi. Daha sonra FETÖ'nün öğretmen görünümlü teröristlerinin devreye girdiği, anne ve babaları, "Çocuklarınız Harvard Üniversitesi'nde okuyacak. Bu okullar 7 yıldız. Sizin çocuklarınız da seçilen öğrenciler" dediği kayıtlara geçti. Anne ve babaların büyük bir çoğunluğu, çocuklarının terörist olmaması için FETÖ okullarından alma kararı aldı. O andan itibaren FETÖ okulları yetkilileri, çocuklarını burslu okuttuğunu zanneden ailelere yüklü miktarda borç çıkarttı. Ailelere de, "Türkiye'de çocuğunuz okuyamayacak. Hatta çocuğunuz bir daha hiçbir okulda eğitim göremeyecek" tehdidinde bulundu.

BABASINI SATAN FETÖ ÜYESİ HAİN
FETÖ'nün önemli teröristlerinden olan Enes Kanter, ailesi tarafından evlatlıktan reddedildi. Bunun üzerine Enes Kanter, soyadını Pensilvanya'daki teröristbaşına hayranlığını belirtmek için 'Gülen' olarak değiştirdi.