Hakan para basıyormuş!

“25 yıl top oynadım 4 milyon liram yok” diyen FETÖ üyesi Hakan Şükür’ün servetinin 200 milyon TL’den de fazla olduğu ortaya çıktı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Ağustos 2016 Güncelleme 29 Ağustos 2016, 00:00
Hakan para basıyormuş!

İÇİNDEKİLER

FETÖ/PDY'ye finansman sağlayan Hakan Şükür ve babası Selmet Şükür'ün mal varlıklarına el konulmasının ardından yurt genelinde tespit sürerken, birçok şirkette daha hisselerinin olduğu belirlendi. Sakarya Vergi Dairesi'nin savcılığın talebi üzerine hazırladığı rapora göre Hakan Şükür ve Selmet Şükür'ün Sakarya'da inşaat, tekstil, spor, turizm üzerine faaliyet gösteren 7 farklı şirkete ayrı ayrı yüzde 30 ile yüzde 60 arasında ortaklığı olduğu belirlendi.

36 TAŞINMAZI ÇIKTI
Tapu müdürlüklerinden savcılığa giden yazılarda Hakan ve Selmet Şükür'ün, Sakarya ili sınırları içinde arsa, daire ve yazlıkların bulunduğu toplam 36 taşınmazı olduğu bildirildi. Hakan Şükür ve babasının mal varlıklarına tedbir konulmasıyla ilgili karar sonrasında İstanbul'dan bir inşaat firmasının Sakarya Cumhuriyet Savcılığı'na gönderdiği yazıda, Hakan'ın tapusunu almadığı 2 rezidansı bulunduğu bilgisini verdi. Her birinin değerinin 1 milyon lira olan iki rezidansa da el konulması için Sakarya Cumhuriyet Bassavcılığı, Sakarya Defterdarlığı'na yazı gönderdi. Hakan ve babasının toplam mal varlıklarının bu son tespitlerden sonra 300 milyon lirayı bulacağı öğrenildi.