FETÖ’nün yüz numarası!

Hava imamı Öksüz, Akıncı Üssü’nde yakalandı. Üzerindeki GPS cihazını tuvalette sakladı. Cihaz bulununca tutanak hazırlandı. Ancak Öksüz GPS’sini de alıp sırra kadem bastı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ağustos 2016 Güncelleme 24 Ağustos 2016, 01:32
FETÖ’nün yüz numarası!

İÇİNDEKİLER

Teröristbaşı Fetullah Gülen, ABD'de saklandı. TSK'daki hain uzantıları 15 Temmuz gecesi halkına kurşun yağdırdı. Bu sırada darbenin üssü olan Akıncı Üssü'nde Adil Öksüz adlı bir şüpheli yakalandı. Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi olan Öksüz, Akıncı'da iç çamaşırına kadar aranıp Kazan'daki Akıncı Jandarma Karakolu'nda sorgulandı. İki gün burada tutulan Öksüz, tuvalete gitmek için nöbetçi askerlerden izin aldı. Yanında, ilginç bir şekilde üst aramasında bulunamayan flash bellek boyutundaki GPS cihazı vardı. FETÖ'cü hain bu cihazı ortadan kaldırmak için kağıt havluların arasına sakladı. Öksüz'ün ardından tuvaleti kullanan başçavuş GPS cihazıyla karşılaştı. Hemen cihazı alıp tutanak hazırlattı. Ardından bu cihazın Adil Öksüz tarafından tuvalete bırakıldığı saptandı. Tutanakta, cihazın ABD'de üretildiği kaydı da yer aldı. Öksüz, Cumhuriyet Savcısı Cihan Ergün'e ifade verdikten sonra tutuklama talebiyle Ankara Batı 2. Sulh Ceza Mahkemesi'ne yollandı. Ancak Mahkeme Hakimi Köksal Çelik tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Öksüz, tuvalette kağıt havluların arasında gizlemek istediği GPS cihazını da alıp sırra kadem bastı. Şimdi herkes aynı soruya odaklandı. FETÖ'nün TSK imamı olan Öksüz'ün tuvalette sakladığı o GPS cihazında neler vardı. Darbe gecesinden 2 gün sonra sırra kadem basan Öksüz'ün yakalanması için Sakarya'daki operasyonlar yoğunlaştırıldı.


SIR DOLU 109 YURT DIŞI SEYAHATİ
Öte yandan Öksüz'ün 2002 yılından bu yana 109 kez yurt dışı seyahati yaptığı saptandı. Sakarya Üniversitesi'nde göreve başladığı 1995 yılından itibaren 4 kez izin alarak yurt dışına çıktığı, bunun dışındaki yolculuklarının üniversite yönetiminin bilgisi ve izni dışında gerçekleştiği anlaşıldı. Öksüz'ün darbe girişiminden yaklaşık bir ay önce eşi ve 3 çocuğunu Amerika'da yaşayan kayınbiraderi Abdülhadi Yıldırım'ın yanına bıraktığı da gelen bilgiler arasındaydı.



ÖKSÜZ'DEN CLİNTON'A 5 BİN DOLAR BAĞIŞ
FETÖ'nün "hava kuvvetleri imamı" Adil Öksüz'ün ABD'de kurduğu hayali şirketle Demokrat Parti'nin başkan adayı Hillary Clinton'a 2014 yılında 5 bin dolar bağış yaptığı ortaya çıktı. Kağıt üretimi yaptığı söylenen hayali şirket Harmony Enterprises'in adresi de karayolu üzerinde yer alan otoparkta çıkarken, telefon numarasının da kullanım dışı olduğu ortaya çıktı.