Sermet gitti!

FETÖ üyesi Hakan Şükür’ün 200 milyon liralık servetine el konuldu. Babası Sermet Şükür de gözaltına alındı. Hakan Şükür, dünyada trend topic oldu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Ağustos 2016 Güncelleme 13 Ağustos 2016, 04:55
Sermet gitti!

İÇİNDEKİLER

Fetullahçı Terör Örgütü, 15 Temmuz gecesi hain bir darbe girişiminde bulundu. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve Büyük Türk Milleti sayesinde darbeciler amacına ulaşılamadı. O gece Hakan Şükür de FETÖ üyesi olduğunu bir kez daha belgeledi. Attığı mesajlarla, darbeye destek verdi. Masum halkın üzerine mermi yağdıran terör örgütünün hainliğinden sonra, sosyal medyadan geri çekildi. Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı da, Hakan Şükür ve Sermet Şükür'ün FETÖ'ye finansal destek sağladıklarını belirledi. Önceki akşam da FETÖ soruşturması kapsamında Hakan Şükür ile Sakarya'da müteahhitlik yapan babası Sermet Şükür hakkında gözaltı kararı verildi.

TAPU MÜDÜRLÜĞÜ GEREKENİ YAPTI
Daha önce Amerika'ya kaçan Hakan ile Sermet Şükür'e ait Adapazarı ve İstanbul'da bulunan evlerde arama yapıldı. Sermet Şükür yapılan aramalara rağmen bulunamadı. Savcılığın başvurusunu inceleyen Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği, Hakan Şükür ve Sermet Şükür'ün taşınmazlarına, kara ulaşım araçlarına, banka veya diğer mali kurumlardaki hesaplarına, gerçek veya tüzel kişiler nezdindeki her türlü hak ve alacaklarına, uhdelerinde bulunan kıymetli evraklara, şirketlerdeki ortaklık paylarına, kiralık kasa mevcutlarına ve diğer mal varlığı değerlerine el konulmasına karar verdi. Mahkemenin kararı tapu müdürlükleri, emniyet müdürlüğüne ve vergi dairelerine gün içerisinde tebliğ edildi ve hemen uygulamaya geçildi.

HASTANEYE KALDIRILDI
Gözaltına alınan Hakan Şükür'ün babası Sermet Şükür, sorgusunun sürdüğü sırada aniden fenalaştı. Şükür, şekerinin yükselmesi sonucu hastaneye kaldırıldı.

BANK ASYA'YI UNUTMADIK
Hakan Şükür'ün mal varlığına el konulması, Pensilvanya'da bile soğuk duş etkisi yaptı. Sosyal medyada dünyada trend topic olan Hakan Şükür'e öfke büyüktü.

* Hakan Şükür'ü, taptığı Pensilvanyalı kurtarır mı bilmiyorum. Bu ülkeyi sattı ve gitti. Gülen gibi.
* Böyle vatan hainleri için hukuk sonuna kadar işlemeli.
* Bu kadar parayı nasıl yapmış anlamıyorum. Arsalar incelenmeli.
* Şükür, "Bank Asya'ya para yatırın" dedi, kendi parasını aldı kaçtı. Bu ülkede adalet varmış.
* ABD'den atıp tutmak kolay Hakan. Gel bir Türkiye'ye hele.
* Senin yüzünden kaç kişinin hayatı karardı. senin de kandırıldığını düşünüyorum. Tabandakilerin kurtulması için gerçeği açıkla.
* Hakan parayı çok sever. Ailesinden bile çok sever. Şimdi Fetullah Gülen'i satmış olabilir.


Hakan'ın Tepekent'teki 3 milyon TL'lik malikanesi.

EMLAK ZENGİNLERİ
Hakan Şükür ve babası Sermet Şükür'ün yapılan ilk araştırmada gayrimenkul zengini oldukları belirlendi. Hakan Şükür ve babasının Sakarya, Antalya, Bodrum, İstanbul Bakırköy, Beşiktaş, Büyükçekmece'de 20'nin üzerinde dairesi olduğu açıklandı. Adapazarı ve Sapanca'da birer bina, Kandıra'da 7 farklı bölgede arsa olduğu tespit edildi. Sermet Şükür'ün, Sakarya'nın Serdivan ilçesinde 10 dönüm arsa üzerinde lüks villalar yaptırdığı belirlendi. Hakan Şükür'ün, Adapazarı şehir merkezinde, Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu Sakarya Grup Başkanlığı'na bağlı vergi müfettişleri tarafından FETÖ soruşturması tarafından kapatılan bir dershanesinin de bulunduğu belirlendi. Hakan Şükür ve babası Semet Şükür'ün tüm mal varlıklarının değerinin yaklaşık 200 milyon lira civarında olduğu açıklandı.