FETÖ ve PKK ayrı düşünülmemeli

Giriş Tarihi 31 Temmuz 2016, 00:00 Güncelleme 31 Temmuz 2016, 04:57
FETÖ ve PKK ayrı düşünülmemeli

İÇİNDEKİLER

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, FETÖ ve PKK'nın amaç ve emelleri bakamından ayrı, farklı düşünülmemesi gerektiğini söyledi.

Cuma günü Çukurca'da terör örgütü PKK tarafından gerçekleştirilen hain saldırı nedeniyle bir açıklama yapan Bahçeli şöyle dedi: "Taraflı tarafsız herkes kabul etmelidir ki, Türkiye şiddetli ve kör bir terör kampanyasıyla karşı karşıyadır. Asker kisvesine bürünmüş FETÖ'cü hainlerin ülkemize kast etme girişimleri henüz çok yeniyken, bir diğer Türkiye düşmanı örgüt olan PKK'nın vakit kaybetmeksizin silaha sarılması çok iyi değerlendirmelidir. Türkiye süratle ve seri olarak toparlanmalı, yaralarını sarmalı, kendine gelmelidir."

Türkiye'ye diş bileyen çevrelerin gerek darbe yoluyla gerekse de klasik terör yöntemleriyle son vuruşu yapmak niyetinde olduklarını kaydeden Bahçeli "İçinde yaşadığımız zorlu vatan coğrafyasında güçlü bir orduya her zamankinden daha fazla ihtiyacımız vardır ve bu son derece açıktır" dedi.

Bahçeli açıklamasında "Türk milletinin ruhu zapt olunmadıkça, azim ve iradesi kırılmadıkça hiçbir hain, hiçbir müstevli ahlaksızlık bu aziz vatanı teslim alamayacak, işgal teşebbüsleri tıpkı 15 Temmuz'da olduğu gibi amacına ulaşamayacaktır" mesajı verdi.