'Yurtta Sulh' diyen Akşener ortadan kayboldu!

FETÖ'nün projesi olarak ortaya çıkan Meral Akşener, yaptığı birçok konuşmada darbecilerin TRT'de okuttuğu darbe bildirisinde bahsettikleri Yurtta Sulh Konseyi'nden haberi varmışcasına, 'yurtta sulh' sözünü dilinden düşürmedi. Darbe girişiminden sonra ortadan kaybolan Meral Akşener'in sessizliğe gömülmesi FETÖ ile bağlantısını tekrar gündeme getirdi.

Giriş Tarihi 30 Temmuz 2016, 00:00 Güncelleme 30 Temmuz 2016, 15:25
’Yurtta Sulh’ diyen Akşener ortadan kayboldu!

İÇİNDEKİLER

Darbe girişiminden önce yaptığı korsan gösteri ve kurultaylarla, yaptığı iddialı konuşmalarla MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye meydan okuyan MHP Milletvekili Meral Akşener, darbe girişiminden sonra ortadan kayboldu.

HERKESE MEYDAN OKUYAN AKŞENER ORTDAN KAYBOLDU!
Fetullahçı Terör Örgütü'nün MHP'yi ele geçirmek için ortaklık kurduğu iddia edilen Meral Akşener, meydanlarda 'başbakan olacağım', 'MHP'nin başına geçeceğim'diyerek herkese meydan okuduğu konuşmalarında sık sık yurtta savaş varmışcasına 'yurtta sulh'u dilinden düşürmüyordu.

'YURTTA SULH' DERKEN BİR ATIFTA MI BULUNDU?
Yurtta Sulh Konseyi adlı darbeci grubun darbeye girişmesiyle ortadan kaybolan Meral Akşener'in konuşmalarında 'yurtta sulh''u bu kadar çok kullanmasında bir atıf olduğu iddia ediliyor.

EN SON NE OLMUŞTU?

AKŞENER MHP'Yİ ELE GEÇİRSEYDİ DARBENİN SÖZCÜSÜ OLACAKTI
FETÖ'nün MHP'yi ele geçirme arzularının sebebi de gün yüzüne çıkmış oldu. Çünkü Meral Akşener 15 Temmuz darbesinin sözcülüğünü yapacaktı. Ama Bahçeli darbe karşıtı ilk açıklamayı yaparak demokrasinin yanında yeraldı.

AKŞENER İHANETE FETÖ DEMEDİ
MHP Genel Başkan adaylarından Meral Akşener, FETÖ'cülerin darbe ihanetine isim vermeden eleştiri yöneltti. "Ülkemiz darbelerden geçmişte büyük zarar görmüştür. Yapılan kalkışmanın üzerinden milletimizin feraseti ile gelinecektir. Gün demokrasimize sahip çıkma günüdür" dedi.