‘Kara’ harp!

Asuman Korkmaz, Kara Harp Okulu’nu kazandı. Ancak FETÖ’cü komutanların ahlaksız iftiralarına uğradı. Bu nedenle disiplin cezası alıp okuldan atıldı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Temmuz 2016 Güncelleme 26 Temmuz 2016, 02:12
‘Kara’ harp!

İÇİNDEKİLER

FETÖ'cü hainlerin darbe girişimi milletin sayesinde hüsrana uğradı. Ordunun içine sızan bu vatan hainlerinin geçmişte de pek çok vatandaşı Askeri Liseler'de mağdur ettiği ortaya çıktı. Bunlardan biri de Asuman Korkmaz'dı. Kara Harp Okulu'nda öğrenim gören ve ilk 2 senesini üstün başarıyla tamamlayan Korkmaz, FETÖ'cü askerlerin iftiralarına maruz kaldı.

İNTİHAR EDENLER OLDU
3. sınıfta girdiği bir sınavda kopya çektiği iddiasıyla 10 gün hapis cezasına çarptırılan genç kız, "Kopya çektiğimi iddia edip bana ceza veren komutan darbenin ardından tutuklananlar arasında" dedi. Bir komutanının, cemaatçi askerlerle ilgili kendisini uyardığını söyleyen Asuman Korkmaz, "Beni hazırladıkları sahte bir raporla ahlaksız gösterdiler. Ardından 24 gün disiplin cezası aldım. Onlardan olmadığım için beni yıldırmak istediler. Sürekli ceza aldığım için okuldan atıldım. Şimdi o komutanların hepsi hak ettikleri cezayı alacak. Benim dönemimde iftiralara dayanamayıp intihar eden arkadaşlarım oldu" ifadesini kullandı. Harp Okulu'ndan atıldıktan sonra hukuk okumaya başlayan genç kızı gözü dönmüş cuntacılar rahat bırakmadı. Korkmaz'ı sosyal medyadan türlü hakaretlerle rahatsız etti. Durumla ilgili şikayetçi olan genç kıza ise "IP adresinin Amerika'da olmasından dolayı bir şey yapamayız" denildi.



HAYATIMI BİTİRDİLER
Paralelci hainler Akif Avcı'nın da hayatını kararttı. 2003 yılında Yozgat Polis Meslek Yüksekokulu'nu kazanan Akif Avcı, darbeciler tarafından kahvaltı sohbetlerine çağırıldı. Daveti reddeden Avcı bir süre sonra örgüt tarafından baskı gördü. Daha sonra da "Senin psikolojin bozuk" denilerek sahte raporla okuldan atıldı. Çocukluğundan beri polis olmak istediğini söyleyen Avcı, "Hayatımı çaldılar. Vatanım için çalışacaktım. Engel oldular. Onlardan şikayetçiyim" dedi.