Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kabir ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, babası Ahmet ve annesi Tenzile Erdoğan ile kayınpederi Cemal ve kayınvalidesi Hayriye Gülbaran'ın mezarlarını ziyaret etti.

Giriş Tarihi 03 Temmuz 2016, 00:00 Güncelleme 03 Temmuz 2016, 18:08
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan kabir ziyareti

İÇİNDEKİLER

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar Karacaahmet Mezarlığı'nda bulunan annesi Tenzile ve Babası Ahmet Erdoğan ile kayınvalidesi Hayriye ve kayınpederi Cemal Gülbaran'ın mezarlarını ziyaret etti.

TARABYA'DAN ÜSKÜDAR'A GEÇTİ
Erdoğan bugün saat 14:45'de Tarabya Köşkü'nden çıktı. Erdoğan saat 15:00'de Karacaahmet Mezarlığı'na ulaştı. Önce anne ve babasının mezarlarını ziyaret eden Erdoğan ardından 300 metre ilerdeki kayınvalidesi ve kayınpederinin mezarlarını da ziyaret edip dua etti.

ARİFE GÜNÜ ZİYARET EDİYORDU
Cumhurbaşkanı Erdoğan önceki yıllarda arife günü mezarlık ziyaretlerinde bulunuyordu. Mezarlıkların arife günü kalabalık olması ve vatandaşlara sıkıntı çıkarılmaması adına bu yılki ziyaretin bir gün önceye alındığı öğrenildi.

HARÇLIK DAĞITILDI
Mezarlıkta karşılaştığı vatandaşlarla sohbet edip fotoğraf çektiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisine sevgi gösterisinde bulunanları selamladı. Cumhurbaşkanlığı korumaları çiçek satışı için mezarlıkta bulunanların çocuklarına harçlık dağıttı.

KISIKLI'DAKİ KONUTUNA GİTTİ
Mezarlık ziyaretinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan uzun bir aradan sonra ilk kez Üsküdar Kısıklı'daki konutuna geçti.