TİB terör yayını yapan siteleri neden kapatmıyor?

Fetullahçı Terör Örgütü'nün para kasası Akın İpek'in finansörlüğünü yaptığı öne sürülen, Rotahaber, Postmedya gibi siteler örgüt lideri Fetullah Gülen'in ve paralel ihanet çetesinin propagandasını yapmaya devam ediyor. TİB'in terör sözcülüğünü yapan bu siteler için neden harekete geçmediği merak ediliyor.

Giriş Tarihi 01 Temmuz 2016, 00:00 Güncelleme 01 Temmuz 2016, 19:23
TİB terör yayını yapan siteleri neden kapatmıyor?

İÇİNDEKİLER

Tek merkezden yönetilen FETÖ'nün operasyon siteleri iftira ve yalan habercilikte sınır tanımıyor. Paralel ihanet çetesinin ve çetenin hizmet ettiği dış ülkelerin çıkarları için Türkiye'yi, hükümeti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef almaktan çekinmeyen siteler skandal haberlere imza atıyor. Bakanlar Kurulu kararı ile terör örgütü olduğu tescillenen ve devletin topyekun mücadeleye giriştiği Fethullahçı Terör Örgütü tarafından finanse edilen bu sitelerin TİB tarafından neden hala kapatılmadığı merak ediliyor. Türkiye'nin içeride ve dışarıda birçok saldırıya maruz kaldığı şu günlerde milli güvenliğimizi tehdit eden, terör sözcülüğü yapan bu sitelerin halen kapatılmaması kamuoyunda tepkilere neden oluyor.

KAMUOYUNDAN TİB VE EMNİYET'E ÇAĞRI
Akın İpek'in finansörlüğünü yaptığı öne sürülen FETÖ'nün operasyon siteleri için kamuoyu, TİB ve Emniyet'in harekete geçmesini bekliyor...

FETÖ SİTELERİNE TİB KALKANI MI?
Ne ilginçtir Fetullahçı terör örgütüyle mücadele Telekomünikasyon İletişim Başkanlığına takılıyor. TİB Postmedya, Rotahaber, Haberdar gibi FETÖ'nün terör sitelerini kapatmıyor.

Akla acaba bu siteleri Telekomünikasyon İletişim Başkanlığında kim koruyor sorusu takılıyor.

İŞTE O FETÖ SİTELERİ:
rotahaber.com
postmedya.com
haberdar.com
aktifhaber.com
yenihayatgazetesi.com
yarinabakis.com
subuohaber.com
onyediyirmibes.com
yeniyon.org