Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Gümüşdağ Camii'nin açılış töreninde konuşma yaptı. Erdoğan, "Bizi bölmek isteyenler hedeflerine ulaşamayacak." dedi.

Giriş Tarihi 01 Temmuz 2016, 00:00 Güncelleme 01 Temmuz 2016, 15:13
Erdoğan’dan önemli açıklamalar

İÇİNDEKİLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gümüşdağ Camii'nin açılış töreninde konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fethiye-Hasan Gümüşdağ Camii'nin açılışında yaptığı konuşmada, "Bizi bölmek isteyenler hedeflerine ulaşamayacaktır. İnşallah bu birlikteliğimiz dalga dalga tüm Türkiye'ye yayılıyor, yayılacak." dedi.

Erdoğan, "Her geçen gün daha ileriye gidiyoruz, daha ileriye gideceğiz. Zira muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkmak lafla olmaz. Üreterek olur, yatırımlarla olur, altyapısıyla olur, üst yapısıyla olur." diye konuştu.

'BÜYÜK İHTİMALLE DAEŞ'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısına ilişkin olarak da şunları söyledi:

"Havalimanında olanı görüyorsunuz ve büyük ihtimalle DAEŞ olduğu ortada. Bunlar İslam adına böyle bir şeyi yaptıklarını söylüyor. Bunların İslam'la filan alakası yok. Bunların yeri cehennemdir. Çünkü bu dünyada bir kişiyi öldüren tüm alemi öldürmüş gibidir. Bu insanlar günahsız, çocuk, kadın, yaşlı... Bir yolculuk yapıyorlar, hiçbir şeyden haberleri yok ve ölümle karşı karşıya kalıyorlar. Buna hakkınız yok."

'HUZURLU GÜNLERİMİZ YAKINDIR'
Terörle mücadeledeki kararlılıktan taviz verilmeyeceğinin altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İnşallah bu işi er veya geç bitireceğiz. Huzurlu günlerimiz yakındır. Bunların benim Kürt kardeşlerimi sevmek gibi bir dertleri de yok. Tam aksine bunlar onların düşmanı ve bugüne kadar o bölgede yaptıkları hiçbir şey de yok. Şimdi dokunulmazlıkların kaldırılmasıyla birlikte tek tek hesabı verecekler." dedi.