Üssüne alınmadı!

Almanlar sözde soykırım yalanını kabul etti. Türkiye Almanlar’ın İncirlik Üssü’ne yapacağı ziyarete izin vermedi. Ancak Savunma Bakanı Ursula von der Leyen, bizzat kendisinin geleceğini söyledi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Haziran 2016 Güncelleme 27 Haziran 2016, 09:39
Üssüne alınmadı!

İÇİNDEKİLER

Almanya, kendi geçmişini sildi! Ermeni diasporasına destek verdi. Sözde Ermeni soykırımı yalanı Alman Parlamentosu'nda oy birliği ile kabul edildi. Hadsiz kampanya Türk asıllı Alman parlamenterler tarafından da desteklendi. Tüm bunlar yaşanırken, Almanlar hiçbir şey olmamış gibi Adana'daki İncirlik Üssü'ne gelmek istedi. Amaçları burada konuşlu olan Alman birliklerini ziyaret etmekti. Ancak Türkiye izin vermedi. Alman Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Sawsan Chebli ise ziyareti gerçekleştirmeye kararlı olduklarını söyledi. Türkiye tavrını korurken, bu kez Alman Savunma Bakanı Ursula von Der Leyen devreye girdi. Alman Bakan bizzat kendisinin bu ziyareti gerçekleştireceğini söyledi.

"EGE'DE İYİ GÖREV YAPIYORUZ"
Bild am Sonntag gazetesine konuşan Leyen, Savunma Bakanlığı yönetiminin görev yapan Alman askerlerini ziyaret etmesinin doğal olduğuna işaret belirtti. Ardından şunları söyledi: "Biz Türkler'le Ege'de birlikte iyi görev yapıyoruz. Orada pozitif tecrübeler ediniyoruz. Bunun daha da üstüne bir şeyler koymak istiyoruz." Öte yandan Alman askerleri ve tornado uçakları, İncirlik Üssü'nde koalisyon güçleriyle birlikte DAEŞ'e karşı savaşıyor.