Terör örgütlerinin Çilem Karabulut sevgisi!

50 bin lira kefaletle tahliye edilen Çilem Karabulut'un terör örgütleriyle ilişkisi kamuoyunun kafasını karıştırdı. HDP, PKK, DHKP-C ve Halkevleriyle yakın ilişki içerisinde olan Karabulut hakkında mahkemenin tahliye kararıyla ilgili soru işaretleri takıldı. Tahliye kararı veren hakim kim?, Kararı verirken tehdit mi edildi?, HDPKK'nın Karabulut sevgisi nereden geliyor?, "Hep beraber özsavunma yapacağız" ne demek?

Giriş Tarihi 23 Haziran 2016, 00:00 Güncelleme 24 Haziran 2016, 01:09
Terör örgütlerinin Çilem Karabulut sevgisi!

İÇİNDEKİLER

Eşini öldürmekten 15 yıl hapis cezasına mahkum edildikten sonra 50 bin lira kefaletle tahliye edilen Çilem Karabulut, tahliye olur olmaz evinde PKK terör örgütünün siyasi uzantısı HDP'nin eş genel başkanı Figen Yüksekdağ'ı kabul etti. Halkevleri, sol terör örgütleri neredeyse Çilem Karabulut'u "kutsama" gösterileri düzenledi. İşin içine PKK, DHKP-C ve Halkevleri gibi terör örgütleri girince kamuoyunun kafası karıştı.

TAHLİYE BİR KURGU MUYDU?
Çilem Karabulut'un tahliyesi davası gibi birtakım sorulara neden oldu. Kocasını fuhuşa zorladığı iddiasıyla öldüren Çilem Karabulut'un başta HDP olmak üzere PKK ve sol terör örgütleri tarafından kahramanlaştırılması, HDP eş genel başkanı Figen Yüksekdağ'ın hemen evinde ziyaret ederek bir fotoğraf karesine girmesi, kadının tahliyesinden itibaren bir kurgu olabileceği kuşkusunu akla getirdi.

50 BiN TL'Yi NEREDEN BULDU?
Ailenin maddi durumunun kötü olduğu biliniyor fakat mahkemenin 50 bin lira kefalet parasını ödemesi ise paranın nereden bulunduğu sorularını akıllara getirdi.

HAKİM BASKI ALTINA MI ALINDI?
Teröristlerin bile skandal kararlarla serbest bırakıldığı ortamda Çilem Karabulut'u serbest bırakan hakimle ilgili iddialar da ortaya atıldı. Çilem Karabulut'u serbest bırakan hakim kim? Tahliye kararını verirken baskı altında mıydı?

"HEP BERABER ÖZSAVUNMA YAPACAĞIZ"
Karabulut, cezaevi çıkışında "Bundan sonra bir kadının bile kirpiği yere düşmeyecek. Hep beraber özsavunma yapacağız" demiş, HDP'den de Çilem Karabulut'a destek gelmişti. HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, Çilem Karabulut'u evinde ziyaret etmişti.

"ALLAH SİZİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN"
Ziyaret sırasında "Bundan sonra da hep beraber mücadele etmeye devam edeceğiz" diyen Yüksekdağ'a Çilem Karabulut "Allah sizi başımızdan eksik etmesin" diye karşılık vermişti.

DOĞAN MEDYASI HAREKETE GEÇTİ
Yargıtay'ın kararı bozma ihtimaline karşı başta Aydın Doğan medyası başta olmak üzere terör örgütü medyası harekete geçti Figen Yüksekdağ'ın verdiği o fotoğraf için kocasını öldüren kadının avukatı bir açıklama yaptı, Hürriyet gazetesinin internet sitesi hemen manşetine çekti.

KAMUOYUNDAN YARGITAY'A OYUNA GELME ÇAĞRISI
Çilem Karabulut'un terör örgütüyle olan yakınlığının araştırılması gerektiğini belirten kamuoyu Yargıtay'ın oyuna gelmemesi ve olayın derinlemesine incelenmesi çağrısında bulundu.

HDP O KADINI SEÇİMLERDE ADAY DA GÖSTERİR!
Terör örgütleriyle yakın ilişki içerisinde olan Çilem Karabulut'u Doğan Medyasının parlatmasıyla da HDP'nin seçimlerde milletvekili adayı olarak gösterebileceği yorumları yapıldı.