Vicdan hesabı

Hemşire Seher Dadak, para için anne-babasını öldürdü. Evdeki altınları ve paraları aldı. Yakalanınca vicdan azabı çektiğini, söyledi. Mahkeme ise 2 kez müebbet hapis cezası verdi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Haziran 2016 Güncelleme 22 Haziran 2016, 00:00
Vicdan hesabı

İÇİNDEKİLER

Mersin'de yaşayan Fethi ve Ayla Korkmaz çifti evlerinde ölü bulundu. Çiftin darp ve boğma işlemiyle öldükleri tespit edildi. Ayrıca evdeki ziynet eşyaları ile paraların çalındığı belirlendi. Hırsızlık şüphesi üzerinde duruldu.

GÖZYAŞI İÇİNDE ANLATTI
Ancak cinayeti Muğla'nın Milas ilçesinde hemşirelik yapan 2 çocuk annesi kızları Seher Dadak'ın işlediği tespit edildi. Dadak çapraz sorgudaki çelişkili ifadeleri sonrasında suçunu itiraf etti. Dadak'ın ailesindeki birikimlerini istediği, olumsuz yanıt alınca cinayeti işlediği ve evden 7 bilezik, 1 altın zincir, 2 yüzük, 1 çeyrek altını beraberinde götürdüğünü söyledi. 9 Aralık'ta tutuklanarak cezaevine gönderildi. İkinci duruşma öncesi intihar girişiminde bulunduğu için davaya katılmadı. Mahkeme heyeti karar duruşmasını dün yaptı. Gözyaşları içinde mahkeme salonuna giren Dadak, "Vicdan azabı çekiyorum. İsteyerek öldürmedim" şeklinde konuştu. Ancak heyet, sanığa kasten öldürme suçundan 2 kez müebbet hapis cezası ile yağma suçundan da 25 yıl hapis cezası verdi.