Çakallarla dans

Hollandalı dünyaca ünlü koreograf Hans van Manen, Türkiye karşıtı lobinin talimatını hayata geçirdi. “Basın özgürlüğü yok” diyerek Türkiye’nin ödülünü reddetti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Haziran 2016 Güncelleme 10 Haziran 2016, 00:39
Çakallarla dans

İÇİNDEKİLER

Türkiye düşmanları, her fırsatta ülkemizi hedef aldı. Dış güçler, Gezi Parkı olaylarında ortalığı yakıp yıkan vandalları "Masum" olarak tanıttı. Türkiye karşıtı karalama kampanyası başlatıldı. Kirli oyun bununla sınırlı kalmadı. Kan lobisi, terör operasyonlarını durdurmak için "Katliam" yalanına sarıldı. ABD, Fransa, Almanya ve Hollanda gibi ülkeler, ifade özgürlüğü maskesi takıp, ülkemizin aleyhinde algı operasyonu yapmaya kalktı.

VATANDAŞLAR TEPKİLİ
Operasyon korosuna, sanatçılar da katıldı. Bunların başında Hollandalı dünyaca ünlü şef koreograf Hans Van Manen yer aldı. 83 yaşındaki Manen, Türkiye tarafından kendisine verilecek olan "Yüzyılın Koreografı" ödülünü reddettiğini açıkladı. Manen'in Türkiye'de basın özgürlüğü ve insan hakları alanlarındaki ihlaller nedeniyle bu kararı aldığını aktardı. Türkiye'ye iftira atan Manen'e tepki yağdı. Vatandaşlar, "Türkiye'nin elinden ödül almak seni yüceltir" yorumlarını yaptı.

Koreograf Hans Van Manen, Türkiye'ye düşmanlarının arasına katıldı. Ülkemize iftira atarak, büyük bir rezalete imza attı.